ProFM AC/DC, cel mai nou radio online

ProFM AC/DC, cel mai nou radio online

ProFM lanseaza, din aceasta saptamana, un nou radio online, ce ii va incanta pe rockeri in general si in special pe fanii trupei AC/DC, care, pe 16 mai, va concerta in Piata Constitutiei din Capitala, informeaza postul de radio.


Stream-ul ProFm AC/DC de pe www.profm.ro va difuza non stop muzica legendarei trupe australiene, care a fost infiintata in 1973.

"Iubitorii trupei AC/DC au acum pe Profm.ro un radio dedicat formatiei lor favorite si, ca o noutate, pe langa piese foarte cunoscute, precum "T.N.T.", "The Jack", "Highway to Hell", "Back in Black", "For Those About to Rock, We Salute You", "Thunderstruck", si in afara albumelor scoase de-a lungul timpului, pe ProFM AC/DC se vor auzi si cele mai bune interpretari live ale trupei", a explicat Bogdan Graur, Manager Proiect - ProFM Live Streams.

Odata cu lansarea ProFM AC/DC, ProFM numara nu mai putin de 23 de stream-uri, printre care ProFM Alternative, ProFM Latino, ProFM Black, ProFM Love, ProFM Classic, ProFM '90, ProFM Reggae, ProFM '80, ProFM Sofa, ProFM Dance, ProFM Xmas, ProFM Michael Jackson - toate create special pentru a satisface cele mai diferite gusturi in materie de muzica buna.