Noutati HP: HP pune accentul pe solutii Imaging & Printing

Noutati HP: HP pune accentul pe solutii Imaging & Printing

HP anunta imbunatatiri ale programului sau Imaging & Printing pentru parteneri specializati, cu accent pe produse, servicii si solutii Imaging & Printing.
Programul Imaging & Printing va fi dezvoltat in 2010 cu accent pe solutii.


Accentul pe solutii este pus in evidenta de extinderea portofoliului contractual actual si de lansarea unui nou portofoliu de solutii bazate pe software pentru managementul documentelor si al imprimarii.

Portofoliul de oferte contractuale include programul Channel-led Pay-per-Usage (CLPPU), programul Smart Printing Service (SPS) si programul Pay-for-Print (PFP). Aceste solutii fac si mai simpla pentru parteneri atat dezvoltarea de vanzari valoroase cat si reactia la cererea pietei pentru angajamente contractuale.

Pentru acei parteneri care deja vand zilnic contracte si solutii, HP si-a intarit din iulie 2009 portofoliul pentru CLPPU cu introducerea de SKU-uri contractuale. In acelasi timp, SPS a fost subiectul unor imbunatatiri care ii asigura o competitivitate crescuta in piata.

HP introduce o platforma de back-office la cheie care asigura eficienta si reduceri de costuri ale procesului de vanzari de contracte prin integrarea pre-vanzarii, managementului de contract, proceselor de facturare si a serviciilor cu valoare adaugata pe o platforma de servicii bazata pe Internet si tehnologii HP.

Programul de solutii software noi
In completarea noii linii de produse contractuale, HP anunta un program menit sa preia solutii de la partenerii furnizori independenti de software din programul Solutions Business Partner, care au fost certificati, si sa le faca disponibile partenerilor din programul calificati din programul Imaging & Printing.

HP are unul din cele mai avansate programe de acreditare si certificare a partenerilor din industrie, investind masiv pentru a se asigura ca solutii dezvoltate de furnizorii independenti se integreaza eficient si usor in mediul utilizatorului.

HP va oferi instruire si asistenta de produs pentru o selectie de solutii de la furnizori independenti din programul Solutions Business Partner.

Acest program se va concentra initial pe captura si flux de documente si pe securitatea imaginii si a imprimarii, cat si pe solutii de contabilizarea sarcinilor de lucru.

Ofertele HP EMEA includ:
-Access Control
-Capella FormPort Suite
-alte solutii care vor fi anuntate la demararea programului.

Procesul de go-to-market pentru aceste solutii va avea doua dimensiuni

In modelul canalului certificat, partenerul, calificat drept partener de Solution Channel, poate comanda o solutie software direct de la HP.

Asemenea parteneri sunt instruiti si certificati de HP pentru certificari tehnice si de vanzari. Ei asigura o gama completa de servicii care includ vanzarea de software si hardware, support pre-vanzare si post-vanzare de nivel 1 si 2.

Beneficiile HP pentru partenerii Solution Channel includ, pe langa instruire si certificare, compensare si finantare pentru co-marketing pentru atingerea unor obiective specifice de vanzare de solutii.

Procesul de go-to-market alternativ este bazat pe modelul Servicii de Imprimare care include integrarea unui integrator de sisteme, instruit si certificat de HP pentru certificarile sale de vanzare.

Integratorul de sisteme are rolul unui subcontractor al partenerului responsabil de cont si vinde hardware si consumabile pentru a completa solutia. Integratorul de sisteme instruit si certificat de programul de furnizori independenti acopera servicii si suport pentru solutia software.

Structura imbunatatita pentru 2010 a programului Imaging & Printing
HP Imaging & Printing isi perfectioneaza structura programului cu un profil bazat pe valoare pentru a sprijini mai bine partenerii care investesc in dezvoltarea mijloacelor si abilitatilor lor pentru a contribui la dezvoltarea pietei de solutii prin solutii contractuale simple sau vanzari complexe.

Toti partenerii Imaging & Printing vor fi profilati de managerii lor de cont in functie de contributia lor la veniturile din categoria Imaging & Printing.

Partenerii calificati drept Solution Channel Partner vor fi eligibili pentru un nou set de programe si initiative pentru a-si creste volumul tranzactiilor cu contracte si solutii software prin programul Office Printing Solutions (OPS).

Partenerii profilati ca Value Resellers vor fi sprijiniti prin modelul Printing Service in dezvoltarea afacerii lor cu solutii contractuale simple sau cu solutii software. Partenerii cu profile Solution Channel Partner si Value Reseller vor fi eligibili in 2010 pentru sprijin exclusiv prin compensatii si co-marketing, prin intermediul planului de afaceri.