Noutati: Blu Ray 3D

Centru de Authoring Blu Ray 3D

Dupa ce la CES 2010 a anuntat o gama larga de produse Full HD 3D TV, de la ecranele 3D VIERA pana la camere video profesionale Full HD 3D, Panasonic inaugureaza acum Centrul de Authoring Avansat, complet operational, gazduit de unitatea de cercetare si dezvoltare a companiei, Laboratorul Panasonic Hollywood.


Centrul de Authoring Avansat a fost recent upgradat si echipat cu ultimele inovatii 3D, bazate pe standardele create de Asociatia Blu-ray Disc. Centrul le ofera acum studiourilor si producatorilor de film procesare de imagine Blu-ray 3D, programare interactiva, precum si servicii de certificare de authoring si disc, care pot aduce discurile Blu-ray 3D pe piata chiar din primavara anului 2010.

Cu mult inainte ca specificatiile Blu-ray 3D sa fie finalizate impreuna cu Asocitţia Blu-ray Disc, Laboratorul Panasonic Hollywood a colaborat cu studiourile si cu creatorii din cetatea filmului pentru a testa criptarea Blu-ray 3D precum si softurile pentru meniu si subtitrari.

Blu-ray 3D este o zona noua si fascinanta pentru industria home entertainment, iar cercetarea incipienta si colaborarea noastra au fost extrem de utile in a stabili ce anume reprezinta cea mai provocatoare experienta si cea mai buna performanta atunci cand lucrezi pentru Blu-ray 3D."

Sursa: TehnoPOL