Mobile Touch a lansat Codul Rutier pentru platforma iPhone

Mobile Touch a lansat Codul Rutier pentru platforma iPhone

Compania Mobile Touch a lansat aplicatia Codul Rutier, dedicata tuturor celor care doresc sa aiba la dispozitie pe iPhone si iPod Touch legislatia rutiera actualizata.


Prezentata sub forma unui e-book, aplicatia “Codul Rutier” vine in intampinarea tuturor posesorilor de iPhone si iPod Touch care doresc sa consulte legislatia rutiera in vigoare, cu toate modificarile aparute ulterior revizuirii din 2007.

Codul Rutier pentru platforma iPhone nu este o simpla carte electronica, ci o aplicatie complexa ce dispune de o serie de functionalitati menite sa transforme interactiunea utilizatorilor cu aceasta aplicatie intr-o experienta placuta si utila.

Astfel, posesorii de iPhone si iPod Touch pot citi Codul rutier si Regulamentul de aplicare asemeni unor carti, pagina cu pagina, dar pot si naviga la un anumit capitol, vizualiza progresul lecturii, selecta o anumita pagina pe care doresc sa o consulte.

Aplicatia ofera si posibilitatea cautarii contextuale pentru cele doua documente ce stau la baza Codului Rutier, precum si introducerea de semne de carte acolo unde se considera necesar.

Penalizarile aferente incalcarii regulilor de circulatie sunt extrase separat, sub forma tabelara, insotite de numarul de puncte, minimul si maximul amenzii si numarul de zile pentru care se suspenda permisul de conducere.

“Codul Rutier este prima aplicatie de tip e-book a companiei Mobile Touch.

Ne dorim ca aplicatiile noastre sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor platformei iPhone si sa le ofere o experienta placuta din punctul de vedere al interactiunii cu aplicatia. Dupa succesul inregistrat cu Calendarul Crestin Ortodox am ajuns la concluzia ca in Romania, posesorii de iPhone si iPod Touch apreciaza in mod special aplicatiile utile, care sa ii insoteasca pretutindeni.

Asteptam insa mai mult feed-back din partea celor care descarca si folosesc produsele Mobile Touch.

Suntem interesati sa ne impartaseasca sugestiile lor pentru aplicatii viitoare si parerile cu privire la interactiunea cu aplicatiile noastre de pana acum”, a declarat Vasile Alaiba, manager al Mobile Touch.

Noua aplicatie este disponibila in AppStore la categoria Books. La doar doua zile dupa publicarea in AppStore, Codul Rutier a urcat pe primul loc in categoria sa, si pe locul doi in topul general.