ITOL, The Institute of Training and Occupational Learning, își deschide porțile trainerilor și practicienilor de HR români

ITOL, The Institute of Training and Occupational Learning, își deschide porțile trainerilor și practicienilor de HR români

Reafirmarea profesională - o propunere de proiect strategic național a ITOL, prima școală europeană de training și formare profesioanală


ITOL, The Institute of Training and Occupational Learning, şcoală europeană de training de primă alegere, și-a deschis de curând la Bucureşti biroul său pentru Balcani. ITOL aduce în România o experienţă de peste cinci decenii în domeniul training & learning.

ITOL a creat în jurul său o asociație profesională internațională puternică și o comunitate de bune pracitici în domeniul educației şi al formării profesionale continue.

ITOL identifică necesităţile de training la nivel naţional şi regional, nevoile specifice de dezvoltare a forţei de muncă în sectorul public sau privat şi pune la îndemâna instituţiilor şi a organizaţiilor instrumentele de analiză a nevoilor de training.

“Ne propunem formarea unei mase critice de experți cu viziune, care sa fie capabili să găsească soluţii practice, adecvate, eficiente în resurse umane, training, dezvoltare, eficientizarea soluţiilor şi a metodologiilor de training si învățare, adecvarea programelor de formare la piaţa muncii.”, spune Roxana Mocanu, Director al ITOL Central Eastern Europe. “Pentru îndeplinirea acestui deziderat dedicăm fiecareia dintre cele 8 regiuni reprezentanţi şi contacte valide.”

”Demersurile institutului şi ale membrilor săi se concentrează în această perioadă pe intervenţii care să asigure atât ieşirea din criză, cât şi pregătirea pentru normalitate.” declară Harry Bundred, Preşedintele ITOL, lansând către trainerii români, profesionişti din domeniul learning & development, invitaţia de a se contribui la dezvoltarea internațională a profesiei.