Idei de cadouri de Valentine's Day, in portalul Orange pe mobil

Idei de cadouri de Valentine's Day, in portalul Orange pe mobil

Mediafax si Orange lanseaza, in parteneriat cu Elicom si Media Sat, un site in portalul Orange pe mobil care ofera indragostitilor sugestii de Valentine's Day si multiple posibilitati de a-si personaliza telefonul in preajma zilei de 14 februarie.


Pentru a petrece cea mai reusita Zi a Indragostitilor, clientii Orange vor gasi in portalul pe mobil recomandari de destinatii pentru o scurta vacanta romantica, sfaturi pentru intalnirile din 14 februarie si informatii inedite.

De exemplu, ei pot afla curiozitati despre Sf. Valentin, de la originea legendei sale pana la modurile insolite in care Ziua Indragostitilor a fost marcata in diferite colturi ale lumii de-a lungul timpului.

Din site-ul dedicat, clientii Orange pot descarca pe mobil wallpapere, screensavere si tonuri de apel potrivite pentru Ziua Indragostitilor.

Totodata, in premiera, ei au la dispozitie tonuri de asteptare create special pentru aceasta sarbatoare si bazate pe piese de succes ale unor artisti precum Andra, Holograf, Loredana si Anya feat. Jay Ko. ce pot fi oferite ca si cadouri de ziua indragostitilor.

Daca au nevoie de inspiratie pentru declaratii de dragoste, clientii portalului Orange pe mobil au acces la poezii si citate celebre si, in plus, pot citi un horoscop al iubirii in 2010.

Site-ul lansat de Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila - este disponibil in sectiunea Meniu a portalului Orange pe mobil si poate fi accesat de orice client
Orange care are serviciul wap activat.

Chinezii apeleaza la site-urile matrimoniale pentru a avea o Zi a indragostitilor de succes

Tot mai multi tineri chinezi, in special cei care se apropie de varsta de 30 de ani, apeleaza la site-urile de matrimoniale pentru a-si gasi o pereche, dupa ce au abandonat metodele traditionale prin care jumatatea le era gasita de parinti sau petitori, informeaza AFP.

Chinezii profita in prezent de facilitatile tehnologice pentru a avea parte de mai multa libertate in viatalor amoroasa.

In trecut, pentru majoritatea chinezilor, viitorul matrimonial ar fi fost o chestiune asupra careia nu ar fi avut un cuvant de spus, puterea de decizie fiind a parintilor sau a pettorilor specializat din orasul lor natal.

Unul dintre site-urile matrimoniale la care apeleaza chinezii este Jiayuan.com, care are 22 de milioane de membri.

Site-urile matrimoniale, in general gratuite , dar unde anumite servicii sunt contra cost, revolutioneaza viata amoroasa a tinerilor chinezi, potrivit anumitor experti.

Sursa: Mediafax