Forumul economic “Romania 2010 - Reforma si Relansare"

Forumul economic Romania 2010 - Reforma si Relansare - World Trade Center Bucuresti 23 februarie 2010

Anul 2010 marcheaza un nou inceput, un nou ciclu in proiectul modernizarii Romaniei la toate nivelele: legislativ, economic, social, educational.


In plan economic, modernizarea Romaniei presupune cu prioritate reformarea si relansarea industriei romanesti pe sectoare si subsectoare de activitate.

Eforturi similare de reforma, relansare si iesire din criza economica se cunosc in intreaga Uniune Europeana.

Forumul economic “Romania 2010 - Reforma si Relansare
Industria bunurilorde larg consum” se constituie din patru module, reprezentand cei mai mari angajatori/ furnizori de locuri de munca din Industria bunurilor de larg consum:
• sectorul agro-alimentar
• industria de sanatate
• industria de textile si imbracaminte
• industriile creative, implicit zona de cercetare stiintifica din cadrul fiecarui sector sus-mentionat.

Dezbaterile vor reuni reprezentanti din patronate si sindicate, societati comerciale lideri de piata, dar si intreprinderi mici si mijlocii, experti romani si straini, membri ai legislativului si executivului.

Modulele “Sectorul agro-alimentar” si “ Industria de sanatate”, programate pentru ziua de 23 februarie 2010 vor analiza oportunitatile de dezvoltare ale respectivelor sectoare economice in Romania si din perspectiva Europeana, pentru a se ajunge la masuri concrete de relansare economica sectoriala.

Va invitam sa participati la acest Forum. Anexam programul pentru ziua de 23 februarie. Va stam la dispozitie pentru orice lamuriri suplimentare.

Coordonatori Secretariat Forum: Bogdan FRINCU, Director Departament Evenimente, Adriana UNGUREANU, Director, Departament Relatii Internationale.

Participarea este gratuita pentru 1-4 persoane din aceeasi institutie. Locatia: World Trade Center Bucuresti, sala New York!

Comunicat de presa