Flanco & IT Assist: Premiera in piata de Retail si servicii IT&C

Flanco & IT Assist: Premiera in piata de Retail si servicii IT&C

Flanco ofera clientilor sai servicii IT in parteneriat cu IT Assist in noul magazin Flanco World din Sun Plaza Mall


IT Assist, furnizor local de servicii IT si Flanco, unul dintre cei mai mari retaileri de produse IT&C din Romania, lanseaza in premiera in Romania servicii IT pentru consumatorii casnici si micile afaceri.

Introducerea noilor servicii de catre IT Assist si Flanco marcheaza o serie de alte premiere: lansarea noului Flanco World o data cu Sun Plaza Mall, cel mai mare mall din Romania pe data de 25 februarie 2010.

Adrian Olteanu, Director General Flamingo International declara **Consumatorul de produse IT&C devine din ce in ce mai sofisticat, pe langa pretul scazut diferentierea prin servicii cu valoare adaugata devenind o necesitate.

Prin parteneriatul cu IT Assist clientii nostri vor beneficia nu numai de cele mai bune oferte pentru produsele IT dar si de servicii de cea mai inalta calitate.

Fie ca este vorba despre instalarea si configurarea unui calculator sau a unui echipament periferic (n.n. monitor, imprimanta, camera IP, etc.), devirusarea unui PC sau o clasica operatiune de reparatie prin inlocuire de componente, clientii nostri au acum acces la servicii profesionale.**

Marius Militaru, Director Marketing si Vanzari IT Assist: **Pana acum ne-am adresat exclusiv companiilor care au putut beneficia de serviciile noastre IT oferite intr-o maniera complet diferita de ceea ce erau obisnuiti pe piata din Romania.

Semnalele pozitive legate de modelul si bunele practici IT Assist si de calitatea deosebita a serviciilor pe care le-am oferit acestor clienti ne-au impins catre abordarea unui nou segment de piata: utilizatorii casnici.

In acest context parteneriatul cu Flanco a venit natural, unind in efortul de a lansa servicii inovatoare doua companii dedicate satisfactiei clientilor cu o filosofie de tip client-centric.