ESET - Certificat de ICSA Labs pentru compatibilitate Windows 7

ESET - Certificat de ICSA Labs pentru compatibilitate Windows 7

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7


ICSA Labs, o divizie independenta a Verizon Business, a anuntat ca a oferit certificari pentru cinci producatori de solutii antivirus, care atesta capabilitatile de detectie si dezinfectie, in cadrul primei etape de evaluare a software-ului de securitate proiectat pentru MS Windows 7.

ICSA Labs a stabilit ca produsele ESET indeplinesc criteriile sale de detectie a continutului malware.

Pentru a obtine certificarea ICSA Labs Anti-Virus Certification, produsele trebuie sa indeplineasca toate criteriile de detectie a continutului malware in PC-uri si servere.

Solutiile trebuie sa demonstreze totodata ca au capacitatea de a detecta, identifica si preveni infiltrarea continutul malware auto-replicant, fara sa genereze alarme fals pozitive. Produsele trebuie de asemenea sa poata indexa rezultatele incercarilor de detectare malware.

Simultan cu ESET, Microsoft, Norman, PC Tools si Webroot au indeplinit exigentele de testare.

ESET a prezentat pentru testare versiunea pe 64 de biti a ESET NOD32 Antivirus 4. Nucleul motorului este de asemenea folosit in ESET Smart Security 4 precum si in versiunea de 32 de biti a ambelor produse.

ICSA Labs, o divizie independenta a Verizon Business, ofera teste independente si certificari pentru produse de securitate. Multi distribuitori de top ai solutiilor de securitate isi supun produsele pentru testare si certificare la ICSA Labs.

Segmentul de clieti business isi fundamenteaza optiunile apeland la ICSA Labs pentru o testare obiectiva si in detaliu a fiabilitatii si conformitatii produselor.

Sursa: Eset