eMAG alege serviciile de găzduire Hostway România

eMAG alege serviciile de găzduire Hostway România

eMAG, cel mai mare retailer online de IT&C, este găzduit, începând cu luna aceasta, în centrul de date Hostway România.


Hostway pune la dispoziția eMAG servere dedicate de ultimă generație, bazate pe tehnologie Intel Nehalem, cea mai recentă inovație a Intel.

Retailerul va beneficia, de asemenea, de redundanță completă la nivel de aplicații, baze de date, storage, climatizare și alimentare electrică, iar conectivitatea la internet se va realiza prin nu mai puțin de 15 dintre cei mai mari furnizori de internet din țară.

Protecția împotriva atacurilor va avea la bază echipamente hardware specializate de filtrare și detecție/prevenție a traficului specific generat de atacatori, soluție ce asigură stabilitatea platformei eMAG față de orice posibilă intervenție externă rău-voitoare.

Utilizatorii vor avea, astfel, în permanență acces la magazinul lor online preferat, pentru că Hostway garantează pentru eMAG respectarea celui mai înalt standard de disponibilitate al industriei de hosting.

Radu Apostolescu, Proprietar și Director de Marketing eMAG:
Am intalnit la Hostway o echipă foarte deschisă în a găsi soluții personalizate pentru toate nevoile noastre. Deși pare firesc să fie așa, cu greu poți găsi disponibilitatea și flexibilitatea acesta la un jucator de talie mare din piața guvernată de politici destul de rigide a datacenterelor. Suntem bucuroși că migrarea aplicațiilor noastre a decurs perfect și că traficul eMAG nu a fost deloc afectat. Parteneriatul cu Hostway Romania a început cu dreptul și avem toate motivele să fim convinși că așa va și continua.

Flaviu Rădulescu, Director General al Hostway România:
Am pus la dispoziția eMAG cele mai performante echipamente din industrie pentru că ne dorim sincer să le oferim cel mai bun serviciu de găzduire din România. Este vorba despre un business al cărui core sunt vânzările online, deci orice problemă de hosting ar atrage pierderi mari clientului nostru. Prin urmare, nu ne permitem să furnizăm altceva decât un serviciu impecabil, atât din punct de vedere al uptime-ului, cât și al vitezei de acces.

Comunicat de presa