Cum sa te perfectionezi online in management si afaceri

Cum sa te perfectionezi online in management si afaceri

Daca esti in cautarea unui program de perfectionare, dar agenda de lucru incarcata nu iti permite sa participi la trainingul dorit, Online-School.ro iti vine in ajutor.


Sub genericul 'Nu afla costul ignorantei! Invata sa fii performant!', Online-School.ro pune la dispozitia persoanelor care au inteles avantajele educatiei permanente si doresc sa se perfectioneze intr-un anumit domeniu, dar care nu au timp sa mearga la scoala, o oferta educationala cu numeroase cursuri online in cele mai importante domenii din lumea afacerilor.

Trainingurile oferite de Online-School.ro sunt destinate atat unei pregatiri individuale, cat si companiilor, iar pachetul educational cuprinde pentru luna martie 2010 urmatoarele programe de perfectionare:

- Analiza performantei financiare a firmei
- - Branding - Concepte fundamentale
- Comunicare si negociere in afaceri
- Dreptul concurentei - Program de conformare
- Gandirea 'out of the box' in afaceri
- Leadership situational
- Leadership si dezvoltarea echipei
- Managementul conflictelor intr-o organizatie
- Managementul Fondurilor Structurale
- Managementul modern al organizatiei
- Managementul noilor produse
- Managementul organizatiei de tineret
- Managementul proiectelor
- Managementul strategic al resurselor umane
- Managementul timpului
- Marketing neconventional
- Marketing pentru afaceri de succes
- Performanta in vanzari
- Personal Branding
- Relatii publice - Promovarea imaginii de companie

Cursurile livrate de Online-School.ro elimina barierele de spatiu si de timp ale unui program traditional de perfectionare si ofera avantajul unui ritm propriu de invatare, corelat cu setul de prioritati si timpul de care dispune fiecare.

La un curs online se studiaza intr-o clasa virtuala, unde exisa acces la toate resursele unui curs clasic. In plus, temele abordate sunt dublate de studii de caz si activitati practice. Cursantii sunt incurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerului intr-o diversitate de formule au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback prompt.

Mai mult, intalnirile virtuale vor contribui la fixarea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor in domeniul studiat.

Un curs online incepe in prima zi a fiecarei luni si dureaza 30 de zile. Evaluarea participantilor se va realiza pe baza temelor efectuate individual in timpul cursului si a testului grila sustinut la final, dar si in functie de participarea la seminariile online.

Absolventilor li se va elibera Certificat de Absolvire, care va fi insotit de rezultatul obtinut, de programa analitica a cursului si de o recomandare din partea lectorului.