Cum sa intelegem limbajul secret al comunicarilor on-line?

Cum sa intelegem limbajul secret al comunicarilor on-line?

Comunicati cu persoane care folosesc foarte des termeni ca FYI, ASAP, BTW, DIY, WYSIWYG si doriti sa aveti o intelegere cat mai exacta a acronimelor folosite?


SpectorSoft revolutioneaza inca o data piata produselor software de monitorizare a calculatoarelor si a angajatilor, introducand in toate produsele sale traducerea limbajului format din coduri si acronime folosit pe scara din ce in ce mai mare in cazul mesageriei chat, mesajelor instant, blogurilor si a celor mai populare retele sociale gen MySpace, Facebook si Twitter.

Conform unui studiu facut de 'Childwise Research Agency' in SUA, copiii petrec aproximativ 2 ore pe zi on-line, iar unul din 6 copii petrece mai mult de 3 ore pe zi on-line. 62% dintre copiii intervievati au cel putin un profil intr-o retea de socializare.

Beneficiind de implementarea noului dictionar in versiunile 2010 ale tuturor programelor SpectorSoft, doar simpla trecere a mouse-ului peste un asemenea cod/acronim va afisa pe ecran traducerea acestuia.

Veti avea astfel decodificarea tuturor mesajelor secrete folosite de copiii dvs in conversatiile cu prietenii/cunoscutii sai.

Toate acestea sunt incluse FOC (Free Of Charge) in toate versiunile de software pentru monitorizare produse de SpectorSoft si distribuite in Romania prin intermediul IT SECURE PRO.

In plus, toti clientii It Secure Pro pot opta pentru a primi GRATUIT o copie in format '.pdf' a dictionarului amintit.

FYI (For Your Information), traducerea acronimelor de mai sus este:
CUL8R - See You Later
POS - Parent Over Shoulder
GNOC - Get Naked On Cam
ILU - I Love You
LHSO - Let's Have Sex Online
ASAP - As Soon As Possible
BTW - By The Way
DIY - Do It Yourself
WYSIWYG - What You See Is What You Get


Pentru informatii suplimentare despre produsele SpectorSoft in Romania, va rugam accesati http://www.itsecurepro.com