Cisco desemneaza Probitas “Partenerul anului 2009” pentru Tehnologii Emergente

Cisco desemneaza Probitas “Partenerul anului 2009” pentru Tehnologii Emergente

Probitas, una dintre companiile de referinta pe piata sistemelor de securitate, a instalatiilor de joasa tensiune, a automatizarilor, precum si a sistemelor de comunicatii si tehnologia informatiei, certificata Cisco Systems cu titulatura “Cisco Premier Certified Partner”, primeste o noua titulatura Cisco, si anume “Partenerul anului 2009 – Tehnologii Emergente”.


In fiecare an, in functie de calitatea serviciilor si incasarile obtinute, Cisco isi recunoaste partenerii.

La categoria “Tehnologii Emergente” titlul “Partenerul anului 2009” a fost acordat Societatii Probitas.

Atuurile Probitas au fost: deschidere catre segmente noi de piata, proiecte in premieră, focus deosebit pe tehnologii emergente, prima implementare de Cisco Digital Media System în Romania, prima implementare de Cisco IP Video Surveillance si Cisco IP Access Control.

“Ne bucuram si suntem onorati de primirea acestei titulaturi din partea Cisco. Suntem parteneri Cisco de 4 ani, dar anul 2009, in ciuda recesiunii economice, a inregistrat o crestere exponentiala a interesului pentru implementarea de astfel de solutii.


Utilizarea conexiunilor de mare viteza la Internet, securizarea retelelor IT si sistemele de securitate a cladirilor sunt aspecte esentiale pentru un business de succes, iar companiile din Romania au inteles acest lucru. Cifra totala a incasarilor din implementarea de solutii Cisco a reprezentat anul trecut 40% din cifra totala de afaceri a Probitas.

Suntem multumiti de rezultate si speram ca anul 2010 sa ne aduca o crestere si mai mare.” declara Alexandru Zamfir, IT&C Division Director Probitas.

“Titlul de Partener al Anului 2009 in Romania pentru Emerging Technologies reprezinta recunoasterea contributiei Probitas la deschiderea unor noi segmente de piata prin solutiile Cisco de ultima generatie.

Adresand afisajul digital, supravegherea video si controlul accesului peste o retea convergenta IP, aceste solutii aduc beneficii atat prin reducerea costurilor, cat si prin crearea de noi surse de venit.

Apreciem in mod deosebit competentele Probitas in zona de avangarda a tehnologiilor Cisco si le vom sustine in continuare eforturile de a oferi solutii inovative” a spus Dragos Josanu, Channel Operations Manager Cisco Romania.

Programele si produsele Cisco sunt menite sa creasca profitabilitatea companiilor, oferind solutii complete de la crestere a mobilitatii comunicarii pana la securizarea retelelor si protejarea cladirilor.

Implementarea solutiilor economice si eficiente aduce cu sine scaderea bugetelor alocate comunicarii si diminuarea pierderilor generate de securizarea precara a retelelor, deci, implicit, duce la cresterea profitabilitatii companiilor.

Necesitatea scaderii costurilor reprezinta una dintre consecintele pozitive ale crizei economice, iar companiile au inteles ca eficientizarea acestora este una dintre modalitatile prin care pot ramane competitivi pe piata chiar si in vremuri de recesiune.