Cele mai bune firme, pentru care merita sa lucrezi

Cele mai bune companii pentru care să lucrezi

Compania SAS ocupă locul 1, in topul celor mai bune companii pentru care să lucrezi in Statele Unite, conform revistei “Fortune”.

Pe lângă acest premiu, SAS a fost desemnată si una dintre cele mai bune companii pentru programele de asistenţă medicală, îngrijirea copiilor şi echilibrulul între muncă şi viaţă.

“ Pentru anul 2010, fac aceeaşi promisiune pe care am facut-o si anul trecut - SAS nu va face concedieri.

Prea multe companii din întreaga lume au sacrificat angajaţii şi beneficiile pentru a reduce costurile în 2009. SAS a adoptat o atitudine opusă şi am fost recompensati prin încrederea angajaţilor şi entuziasm. Mentinând această poziţie pe parcursul recesiunii vom face faţă cu uşurinţă redresărilor aşteptate de piaţă. “ a declarat Jim Goodnight CEO SAS.

În plus, SAS se mândreste cu o listă intreagă de beneficii – îngrijire de înaltă calitate a copilului de la 410 de dolari pe lună, gradul de acoperire de 90% din prima de asigurări de sănătate, zile libere nelimitate de concediu medical, un centru medical personal cu patru medici şi zece asistenţi (fără nici un cost pentru angajaţi), un centru gratis de 66000 de metri patraţi de fitness şi bazin de înot, o bibliotecă de creditare şi o tabară de vară pentru copii.

Ca o dovadă a stabilităţii financiare a companiei, SAS a lansat un raport de venituri din 2009, ceea ce arată că totalul veniturilor din software a crescut cu 2,2 % faţă de anul precedent la 2.31 miliarde de dolari.

Mai multe detalii