Beyond Media si AdEvolution au lansat un serviciu de publicitate online contextuala

Beyond Media si AdEvolution au lansat un serviciu de publicitate online contextuala

Compania furnizoare de publicitate online Beyond Media a lansat un serviciu de publicitate contextuala, in parteneriat cu agentia de publicitate online AdEvolution, destinat in principal companiilor mici si mijlocii.
Pe aceasta piata este activa in Romania si compania americana Google.


"Suntem convinsi ca lansarea unui serviciu de publicitate contextuala cu plata la performanta va atrage noi advertiseri in mediul online si va oferi noi alternative advertiserilor deja prezenti pe Internet. Consider ca Beyond Contextual este un tool nou care va ajuta la demonstrarea eficientei Internetului", este parerea lui Mihnea Mocanu, partener Beyond Media.

Pentru a construi o campanie publicitara in Beyond Contextual, clientii trebuie sa isi defineasca un set de cuvinte cheie cu care sa fie asociata reclama, sa scrie textul reclamelor pe care vor sa le foloseasca sau sa incarce bannere pregatite anterior in formate standard si sa declare suma maxima pe care doresc sa o plateasca pentru fiecare click, campania urmand a fi lansata instantaneu. Utilizatorii avansati pot continua cu facilitatile premium de rafinare si optimizare oferite de Beyond Contextual.

Beyond Contextual permite un control sporit asupra campaniei, atat la nivelul performantei si costurilor, prin posibilitatea setarii unui buget zilnic, cat si in ceea ce priveste dimensiunile ei, ca de exemplu frecventa de afisare si perioada de afisare a reclamelor pe site-uri.


Serviciul monitorizeaza fiecare pagina a tuturor site-urilor din reteaua Beyond Contextual pentru a stabili care sunt paginile cele mai relevante pentru afisarea reclamelor advertiserilor/clientilor in functie de cuvintele-cheie pe care acestia le-au ales cand si-au setat campania.

In ceea ce priveste afisarea reclamelor, Beyond Contextual permite ambele tipuri de afisare - atat in spatiile clasice de reclama, cat si la mouseover pe cuvinte cheie subliniate. Un advertiser poate alege una sau ambele variante in cadrul aceleiasi campanii.

"Am incheiat parteneriatul cu AdEvolution pentru a avea din start o audienta solida - peste 130 de site-uri. Pe langa acestea, in cele doua saptamani de la lansarea serviciului (in prezent in beta), am mai atras 50 de site-uri care sunt gata sa primeasca campanii de advertising", a declarat Mihnea Mocanu pentru DailyBusiness.ro.

"Site-urile pot incheia parteneriate cu noi, atata timp cat intrunesc anumite criterii. Noi castigam cota parte din veniturile pe care le primesc site-urile, dar 'grosul' il dam lor", a mai spus Mocanu.

Clientii care vor folosi noul sistem pana la 28 februarie vor putea derula gratis campanii in valoare de 500 euro.

Serviciul oferit de Beyond Media este similar cu abordarea pe care o are Google pe aceasta piata.

Continuati pentru mai multe detalii pe DailyBusiness