Advertising, PR sau Promotii – Marketer Start

Advertising, PR sau Promotii – Marketer Start

Participand la trainingul Marketer Start (www.marketingforum.ro) din 25 si 26 Februarie vei afla care sunt principalele tehnici de comunicare de marketing si care sunt cele mai potrivite pentru produsul sau compania pe care le promovezi, cum si cand sa le folosesti pentru a obtine rezultate maxime.


Marketer Start (www.marketingforum.ro) este un training de bazele marketingului si comunicarii de marketing adresat persoanelor care sunt la inceput de drum in marketing si celor care vor sa isi revizuiasca cunostintele acumulate in timp.

Trainingul Marketer Start isi propune sa prezinte participantilor rolul marketingului intr-o afacere si sa ii familiarizeze cu principalele activitati care se regasesc in sarcina departamentului de marketing.

Marketer Start are o abordare pragmatica, tratand situatii intalnite in orice companie, indiferent de dimensiunile acesteia.

Pe parcursul primei zile a trainingului participantii isi vor insusi cunostinte privind principalele notiuni de marketing si principalele instrumente folosite in analiza si strategia de marketing.

In a doua zi a trainingului participantii isi vor insusi cunostinte privind principalele tehnici de comunicare si vor realiza in cadrul work-shop-urilor un proiect de campanie de comunicare.

Tematica Marketer Start:

1. Ce este Marketingul
2. Notiuni de baza privind piata
3. Notiuni de baza privind Strategia de piata
4. Mixul de marketing
5. Notiuni de baza privind Cercetarile de marketing
6. Introducere in Comunicarea de Marketing
7. Principalele Tehnici de Comunicare de Marketing
8. Planul unei Campanii de Comunicare de Marketing

Tematica detaliata este disponibila pe www.marketingforum.ro

Pachetul de Training Contine:
- Participarea la Lucrarile Trainingului
- Suport de curs in format text integral
- Diploma de participare
- Masa de pranz in fiecare zi

Taxa de participare la Marketer Start este 700 RON+TVA/persoana la care se poate aplica 5% Reducere pentru inscrierea a minim 3 persoane de la aceeasi companie.