Vreau Bilet lanseaza o noua interfata pentru www.vreaubilet.ro!

Vreau Bilet lanseaza o noua interfata pentru www.vreaubilet.ro!

Anul 2010 a inceput in forta pentru Agentia Vreau Bilet, venind si de aceasta data cu o “oferta pe care nu o poti refuza ”. Este vorba despre lansarea unei noi imagini a site-ului www.vreaubilet.ro, ce consta atat intr-un design modern si atractiv, cat si in optimizarea functionalitatilor pentru usurinta in navigare.


Pastrand aceeasi adresa de web - www.vreaubilet.ro, site-ul continua sa ofere utilizatorilor sai oportunitatea de a achizitiona bilete online pentru cele mai importante evenimente din capitala, dar si din tara, adaugand insa o noua sectiune – “Cinema”, de unde cinefilii pot cumpara bilete pentru filmele ce ruleaza in cinematografele din Bucuresti.

Tot pe noul site www.vreaubilet.ro, iubitorii artei teatrale si muzicale pot afla informatii proaspete despre artistii preferati (Radu Beligan, Tudor Gheorghe, Florin Piersic, etc..) accesand “Site-uri artisti”.

De asemenea, utilizatorii se pot delecta cu fotografii din spectacolele Agentiei Vreau Bilet prin intermediul butonului “Galerie”, dar si cele mai importante momente din concerte ce vor prinde viata la “TV Vreau Bilet”. In plus, utilizatorii pot intra in posesia unor premii speciale constand in bilete la concerte sau albumele favorite prin intermediul noii sectiuni “Concurs”.

Continuand unul dintre obiectivele sale de seama, Agentia Vreau Bilet sustine si promoveaza valorile autohtone printr-o pagina speciala dedicata poeziei. Astfel, cele mai frumoase creatii ale poetilor amatori vor fi selectate si publicate aici, urmand a fi puse laolalta intr-un volum deosebit.

Pe langa acestea, activ si dinamic, site-ul promite sa ofere informatii actualizate permanent privind evenimentele organizate de Agentia Vreau Bilet si nu numai.

“Schimbarea interfetei website-ului nostru a venit din dorinta de a oferi publicului nostru un design raportat la tendintele online actuale. Sistemul de rezervari este unul mai performant, acoperind cu brio solicitarile de promptitudine ale clientilor si partenerilor Vreau Bilet”, mentioneaza Pepino Popescu, directorul Vreau Bilet.