Vezi filme online cu plata prin SMS cu Muvix.ro

Muvix.ro, site-ul de filme online cu plata prin SMS sau card

Iubitorii filmului au la indemana, incepand din aceasta saptamana, pagina de Internet Muvix.ro, unde pot urmari contracost si in legalitate filme online, se arata intr-un comunicat de presa al Platform Strategy Manager Microsoft Romania, dezvoltatorul proiectului.


Construit pe structura 'video on demand' (n.r. filme la cerere), portalul de cinema online este un proiect menit sa duca la reducerea pirateriei prin oferirea unei selectii de pelicule care pot fi vizionate la o calitate de 1200 Kbps, oricand si de oriunde.

Site-ul porneste la drum cu un portofoliu de peste 30 de filme romanesti si straine, filme de referinta cu regizori si actori celebri, productii care s-au bucurat de nominalizari sau premii in cadrul festivalurilor de profil.

In perioada urmatoare, portofoliul va creste constant, inclusiv cu filme sugerate de utilizatori, cu conditia ca acestea sa se incadreze in categoria filmelor bune.

Cinefilii pot gasi pe site inclusiv filme rare, pentru care pot plati fie prin SMS, fie online, prin card.

Pe Muvix.ro filmele pot fi vazute numai online, fara posibilitatea de a fi descarcate, calitatea continutului si protejarea drepturilor de autor fiind asigurate prin intermediul Microsoft Silverlight, o aplicatie care se instaleaza in doar cateva secunde.

Pe site-ul Muvix.ro, amatorii de filme gasesc instructiuni pentru a putea conecta calculatorul sau laptop-ul la televizor, in functie de tipul de aparatura pe care il detin.

Sursa: Rompres