Un nou portal de afaceri in Romania

Un nou portal de afaceri in Romania

Incepand din luna ianuarie, pe piata online de business din Romania mai exista inca un portal: Afaceridirect.ro. Cu ocazia lansarii, portalul Afaceridirect.ro ofera inscrieri gratuite pentru companii din toate domeniile de activitate, pana in luna iulie 2010!


Afaceridirect.ro este un portal modern, dinamic, care se individualizeaza prin calitate, respectarea termenelor si a obligatiilor asumate, flexibilitate si profesionalism.

Site-ul pune la dispozitia companiilor care vor sa se promoveze in mediul online: module de inscriere, pachete speciale de promovare, atat gratuite cat si contra cost, modul de comunicate de presa si anunturi, posibilitatea de a oferi discounturi, de a face oferte speciale, de a afisa job-uri disponibile si de a afla informatii de ultima ora din domeniul lor de activitate.

In plus, site-ul ofera o sectiune speciala de articole, studii de caz si informatii din management, leadership, comunicare, relatii interumane, luarea deciziilor, managementul timpului, project management – o resursa esentiala in orice companie din secolul XXI.

Vizibilitatea in mediul online incepe cu Afaceridirect.ro! Pana in luna iulie, avet posibilitatea sa va inscrieti gratuit.

Comunicat de presa