Romtelecom, singurul ofertant pentru un portal e-learning

Romtelecom, singurul ofertant pentru un portal e-learning

Romtelecom a depus, luni, o oferta pentru funizarea catre Ministerul Educatiei de servicii si produse necesare sprijinirii sistemului educational special printr-un portal de invatamant online (e-learning) dedicat, valoarea contractului fiind estimata la 22,3 milioane lei (TVA inclusa).


"A fost depusa o singura oferta, din partea Romtelecom. Estimam ca vom anunta castigatorul licitatiei, daca este cazul, pana la sfarsitul lunii ianuarie", a declarat, marti, Costel Birsan, specialist achizitii in cadrul Unitatii de Management al Proiectelor cu Finantare Externa din Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii (MECI).

Contractul va avea o durata de 18 luni de la data atribuirii.

"Obiectivul general al achizitiei este dezvoltarea si stimularea sistemului educational special pentru a facilita copiilor cu cerinte educative speciale o intelegere mai buna a mediului si a societatii in care se dezvolta, cat si pentru a asigura integrarea acestora si participarea activa si responsabila la viata sociala", se arata in anuntul de participare publicat de MECI in decembrie 2009.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixa.

Sursa: Romtelecom