Noutati: Cele mai noi telefoane Samsung

Noutati: Cele mai noi telefoane Samsung - Samsung lanseaza o noua gama de telefoane mobile: Shark

Samsung Electronics, unul dintre liderii pietei globale de telefonie mobila, a prezentat un nou telefon mobil atractiv prin intermediul gamei Samsung Shark.


Primele terminale aparute in aceasta categorie, telefonul format bar Shark (S5350) si telefoanele slide, Shark 2 (S5550) si Shark 3 (S3550) - foto, vor fi disponibile pe piata din primul semestru al anului 2010.

Seria Shark a fost special creata pentru utilizatorii pasionati de multimedia care apreciaza stilul si design-ul in aceeasi masura in care pun pret pe interactivitatea constanta cu prietenii si familia prin intermediul retelelor sociale online.

Regasind forta si functionalitatea intr-un telefon unic si stilat, utilizatorii lui Shark se pot diferentia de ceilalti, totodata ramanand in permanenta conectati cu acestia.

Shortcut-uri directe pentru Social Networking Services (SNS) au fost incadrate pe ecranul idle, utilizatorii avand in acest mod acces la Facebook, MySpace, Bebo si alte site-uri preferate, printr-o simpla apasare a inconitelor.

Software-ul Samsung Communities permite utilizatorilor sa incarce si sa trimita altor prieteni fotografii si filmulete personale prin intermediul serviciilor retelelor sociale sau altor site-uri de photo sharing.


In plus, accesul rapid si facil la site-uri frecvent accesate precum Flickr, Picasa, Photobucket si YouTube, permite parcurgerea si vizualizarea continutului in miscare.

Seria Shark confera siguranta utilizatorilor cu un stil de viata alert, prin optiunile de securitate, printre care se numara si Mobile Tracker, care ajuta la depistarea unui telefon pierdut sau furat, anuntand utilizatorul oricand este schimbata cartela SIM.

In plus, un mesaj SOS poate fi programat spre a transmite o alerta de ajutor unui contact de urgenta pre-selectat, formuland astfel o cerere discreta si rapida pentru asistenta.


Specificatii tehnice: Samsung Shark (S5350)

Network
- HSDPA 3.6Mbps UMTS (900/2100)
- GPRS (850/900/1800/1900)
Dimension
- 115.2 x 46.7 x 11.9 mm/ 99.2 g
Display
- 2.2” QVGA 262K
Camera
- 3.2MP with CIF(VT)
- Smile Shot, Panorama Shot
Music
- MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, AMR, MIDI,SP-MIDI, i-melody, WAV, MMF
- Find Music
- FM radio with RDS
Video
- MPEG4, H.263, H.264 15fps@QVGA