Marketing prin Business Networking

Marketing prin Business Networking

Nenumarati oameni de afaceri sustin ca Business Networking-ul este o metoda de generare de noi afaceri mult mai eficienta si mai putin costisitoare decat publicitatea sau relatiile publice.


Acest lucru se datoreaza faptului ca networking-ul este o activitate low-cost care implica mai mult angajament personal decat banii companiei.

Publicitatea prin recomandare este cel mai mare atu detinut de marketing si cel mai putin costisitor in acelasi timp. Este bine cunoscut faptul ca un client multumit poate convinge de calitatea serviciilor/produselor unei companii mult mai usor decat o reclama.

Fiecare face recomandari in viata de zi cu zi: rudelor, prietenilor, cunostintelor… Ce-ar fi daca am avea de castigat de pe urma acestor recomandari? Sau mai mult, daca le-am putea folosi pentru a ne creste afacerea? Acest lucru este posibil si este la indemana oricui: Business Networking Events.

Ai posibilitatea sa intalnesti tineri antreprenori ca si tine sau oameni de afaceri profesionisti din diverse sectoare ale economiei, mereu in cautare de noi oportunitati de afaceri, noi parteneri sau chiar clienti.

Viany Consulting
Tinand cont atat de avantajele networkingului regional cat si de dorinta organizatiilor locale de a evolua pe plan national, Viany Consulting vine in ajutorul companiilor propunand o serie de solutii menite a oferi urmatoarele beneficii:

• Extinderea retelei de cunostinte
• Promovarea serviciilor companiei
• Extinderea portofoliului de clienti
• Stabilirea de noi parteneriate
• Construirea de relatii profesionale puternice
• Inchegarea de prietenii autentice