JobShop: Locuri de munca online

JobShop: Locuri de munca

În perioada 15-19 martie 2010, în cadrul Universităţii POLITEHNICA Bucureşti, va avea loc cea de-a 15-a ediţie a Evenimentului Naţional de carieră JobShop®.


Păstrând tradiţia pe care şi-a clădit-o de-a lungul anilor, BEST Bucureşti facilitează prin intermediul JobShop®, legătura dintre universitate, studenţi şi cele mai de renume companii din domeniul tehnic sau economic.

Pe parcursul unei săptămâni, workshop-uri, seminarii şi prezentări de companii organizate în cadrul Universităţii şi susţinute de reprezentanţii companiilor participante îşi propun să reunească cei mai buni studenţi pentru a îi îndruma spre o viitoare carieră şi a le deschide noi orizonturi de interes.


Joi -18 martie- va avea loc ziua de standuri, în care vizitatorii JobShop® 2010 Bucureşti vor intra în contact cu reprezentanţii companiilor participante la eveniment. Aceasta este ziua in care participanţii vor putea analiza direct oferta de job-uri (atât part-time, cât şi full-time) de internship-uri şi de seminarii oferite de către companii.

Anul acesta este aşteptat un număr mare de studenţi doritori să participe la JobShop®, în pofida situaţiei economice instabile prin care trec atât companiile cât şi angajaţii in prezent.


Pentru mai multe detalii şi noutăţi, vă invităm să accesaţi site-ul www.jobshop.ro/bucuresti !

Vă aşteptăm!