Inventatorul stick-ului USB a lansat in Romania telefonul Modu

Inventatorul stick-ului USB a lansat in Romania telefonul Modu

Compania romaneasca TDT Distribution si Vodafone vor lansa pe piata locala la mijlocul lunii februarie terminalele mobile Modu, caracterizate prin faptul ca modulul GSM, cel mai mic din lume la aceste telefoane, se poate integra in diverse carcase, sau huse, pentru a capata dimensiuni, forme si functii complet diferite.


Telefonul Modu, creat de Dov Moran, creditat ca inventator al memoriei de stocare a datelor cu conexiune USB, va fi lansat in Romania in premiera europeana.

Telefonul are memorie interna de 2GB, music player si poate fi inserat in mai multe gadgeturi. Produsul va putea fi cumparat atat la liber, cat si cu abonament.

Aparatul a fost prezentat marti intr-o conferinta de presa la Bucuresti, iar reprezentantii TDT nu au precizat la ce pret va fi vandut.

"Aceasta este prima lansare pe piata europeana, iar din Romania vom coordona activitatile legate de modu pe sase piete, respectiv Polonia, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Serbia si Croatia.

Aceste piete sunt in dezvoltare si pe un trend ascendent in ceea ce priveste serviciile telecom si apetitul utilizatorilor pentru gadgeturi", a declarat intr-o conferinta de presa Alin Cirstea, directorul general executiv al TDT.


Dov Moran, prezent la conferinta, a declarat ca lansarea europeana va avea loc in Romania pentru ca aceasta este o piata cu potential, adecvata noului produs.

Telefonul este deja prezent in state precum Israel, Brazilia, Peru.

Sursa: TehnoPOL