CURS: Invata limba engleza

CURS: Invata limba engleza

Va prezentam un curs care reprezinta cu siguranta tot ceea ce ati cautat pana acum si nu ati gasit. Este vorba de un curs complet si complex pentru incepatori format din 32 de lectii de aproximativ 30 de minute fiecare. Lectiile sunt in format audio, dvs ascultati cuvintele si propozitiile atat in limba engleza cat si in limba romana.


Astfel puteti invata limba engleza indiferent inde va aflati: acasa, la munca sau in masina.

Fiecare lectie are si un caiet in care puteti si citi tot ceea ce se spune in curs. Avand in vedere ca puteti vedea orice cuvant cum se scrie in limba engleza, puteti auzi cum se pronunta si puteti repeta si dvs, credem ca acest curs indeplineste toate conditiile pentru a va ajuta sa invatati foarte bine limba engleza

Acest curs pe DVD costa doar 50 de LEI cu toate taxele incluse(inclusiv transport) fata de 400 de LEI cat ar costa in mod obisnuit daca lectiile ar fi tiparite pe hartie si nu ar fi in format electronic.

BONUS:

1. Cursul de engleza pentru nivel intermediar compus din 32 de lectii audio a cate 30 de minute fiecare insotite de caietele in format electronic.

2. Cursul de engleza pentru avansati compus si el la randul lui din 32 de lectii audio si caietele in format electronic.

3. Cursul de engleza pentru copii care este numai in format audio.

EXTRABONUS:

Comandati acest curs si va oferim cadou interesant constand in 12 programe de autosugestie si 60 de minute de muzica de relaxare:

1. Program pentru trezirea constiintei si dorinta de schimbare
2. Program pentru tracul in fata publicului
3. Program pentru teama de necunoscut
4. Program pentru stapanirea de sine
5. Program pentru scaderea poftei de mancare
6. Program pentru renuntarea la fumat
7. Program pentru intarirea eului
8. Program pentru intarirea atentiei
9. Program pentru defectiuni de vorbire
10.Program pentru cresterea poftei de invatat
11.Program pentru cresterea memoriei
12.Program pentru cresterea increderii in capacitatile proprii

Pentru a comanda trimiteti un mail la carti_audio@yahoo.com cu subiectul Invata engleza la perfectie si sa ne specificati numele complet cat si adresa dvs din Cartea de Identitate.

Cand veti ridica pachetul de la posta platiti 50 de lei. In pacheti aveti un DVD cu cele 4 cursuri: incepatori, intermediar, avansati si copii. Aveti de asemenea si un CD cu 12 programe de autosugestie plus 80 de minute de muzica de relaxare. In cei 50 de lei este inclus si transportul prin posta.

Aveti 15 zile la dispozitie sa studiati cursul nostru si sa va hotarati daca indeplineste asteptarile dvs. In caz ca sunteti nemultumiti puteti face retur Cursului, insa va puteti pastra cadoul oferit de noi, si va veti primiti banii inapoi fara nici o obiectie din partea noastra