CNA a interzis spotul publicitar pentru site-ul www.bonitate.ro

CNA a interzis spotul pentru site-ul www.bonitate.ro

Spotul publicitar pentru site-ul www.bonitate.ro - difuzat pe posturile Etno TV si Taraf TV, controlate de familia Prigoana - a fost oprit de la difuzare, printr-o decizie luata joi de CNA, pentru ca in respectivul clip este prezentat un barbat care se indreapta catre un streang.


Potrivit Consiliului National al Audiovizualului (CNA), posturile Etno TV si Taraf TV difuzeaza, de mai multe ori pe zi, clipul publicitar pentru www.bonitate.ro. Portalul bonitate.ro pune la dispozitie informatii cu privire la datele actualizate despre firme (actionari/ asociati, obiect de activitate, sucursale - subunitati - puncte de lucru), indicatori bilant, incidente de plata, nerespectarea clauzelor contractuale, obligatii restante, insolventa si garantii imobiliare etc.

In clip se spune: "O afacere ce parea buna. Se poate sfarsi prost. Chiar foarte prost. Verifica-ti partenerii de afaceri. www.bonitate.ro. Solicita un raport de bonitate pentru fiecare client nou sau potential partener de afaceri. Pentru afaceri sigure si prospere. Pentru linistea familiei tale. www.bonitate.ro. Siguranta afacerii dumneavoastra".

In plus, in acest clip publicitar apare un barbat care la un moment dat se indreapta spre un streang, parand ca vrea sa se spanzure.

CNA a decis sa someze posturilor Etno TV si Taraf TV sa intre in legalitate, fapt care inseamna ca respectivul clip nu mai poate fi difuzat in aceasta forma.

Sursa: Mediafax, furnizat de Tehnopol