Cele mai noi procesoare Intel. Noutati Intel

Cele mai noi procesoare Intel. Noutati Intel

Intel a lansat noile procesoare 2010 Intel Core
Intel Corporation a lansat in tara noastra noua sa familie de procesoare mobile, desktop si pentru sisteme incorporate, 2010 Intel Core. Noile procesoare 2010 Intel Core sunt create pe baza procesului de fabricatie pe 32 nm al companiei Intel.


Aceasta tehnica ajuta la cresterea vitezei computerului, diminuandu-i in acelasi timp consumul de energie, oferind preturi competitive si accesibile tuturor consumatorilor.

Procesoarele 2010 Intel Core includ Intel Turbo Boost, tehnologie dedicata laptop-urilor, desktop-urilor si dispozitivelor incorporate. Tehnologia Intel Turbo Boost ofera un nivel adaptabil de performanta, corespunzator activitatilor de computing inteligent.

Reducerea consumului de energie nu a fost uitata, tehnologia numita de Intel “hurry up and get idle” (“lucreaza mai repede si intra in modul “idle”!) sau “HUGI”, permite procesoarelor sa isi finalizeze rapid sarcinile, conservand astfel durata de viata a bateriei.

Aceasta serie de procesoare este prima care care integreaza grafica in procesoarele PC mainstream. Intel HD Graphics suporta jocuri si 3-D, fara a fi necesara adaugarea unei placi video suplimentare.

Noile procesoare se gasesc deja pe piata locala in sistemele integratorilor Acer, Asus, eMag, HP, Lenovo, Maguay, MSI, Pcfun, PROSYS, RHS, Sony si Toshiba, si sunt disponibile in ofertele magazinelor Altex, Carrefour, Cel.ro, Domo, eMag si Flanco.