Cel mai bun si ieftin GPS

Cel mai bun si ieftin GPS - Garmin 865T, partenerul tau de drum!

Garmin a anuntat lansarea modelului nüvi 865T, un model ce are integrata tehnologia de asistenta in trafic cu functia junction view si tehnologia de recunoastere a vocii, creandu-se astfel un sistem de navigatie portabil si valoros.


Tehnologia de recunoastere a vocii este considerata cea mai sigura si avantajoasa functie.

Dupa ce ajusteaza un dispozitiv push-to-talk wireless la volan, utilizatorii pot activa fara efort echipamentul prin rostirea comenzilor ce corespund tastelor de pe ecranul tactil.

Recunoasterea vocii este disponibila pentru limbile engleza americana, engleza britanica, franceza, spaniola, germana, italiana si limbile nordice.


Nüvi 865T dispune de tehnologia de asistenta in trafic ce este insotita de functia junction view care detaliaza manevrele ce vor urma si directiile specifice de rulare, precum detaliile semnelor de drum si dungile ce indica linia corecta de circulatie.

Soferii pot rosti intrebarea “Unde ma aflu?”, si vor putea vizualiza coordonatele exacte ale latitudinii si longitudinii, cea mai apropiata adresa si intersectie, cele mai apropiate spitale, sectii de politie si benzinarii.

Nüvi 865T dispune de tehnologia wireless Bluetooth pentru efectuarea de apeluri hands-free prin imperecherea cu telefoane compatibile. Nüvi 865T suporta conexiunea de inalta viteza USB 2.0, permitand dispozitivului sa descarce la viteze mari muzica, fotografii si multe altele.


Nüvi 865T dispune de boxe stereo pe partea din fata si o baterie litiu-ion detasabila, un ecran tactil de 4,3” (480x272 pixeli) si vine incarcat cu hartile Europei si ale Romaniei. Garmin nüvi 865T va avea un pret de 430 Euro si va fi disponibil in Europa din luna martie al acestui an.