Castiga un avantaj profesional in 2010! Obtine certificarea internationala in Project Management

Castiga un avantaj profesional in 2010! Obtine certificarea internationala in Project Management

TenStep Romania organizeaza o noua sesiune de pregatire pentru obtinerea certificarii internationale PMP® - Project Management Professional, curs ce se adreseaza tuturor practicienilor in domeniul Managementului de Proiect.


Trainingul va avea loc in perioada 15-19 martie la Centrul de Training TenStep Romania, situat in Strada Branduselor nr. 3A, etaj 1, sector 3. Pentru mai multe detalii despre training si inscrieri, va rugam sa vizitati www.TenStep.ro, sectiunea Training.

Programul TenStep PMP® Exam Prep cuprinde 35 ore de training intensiv, distribuite pe durata a 5 zile si acopera cele 9 domenii de cunostinte incluse in Standardul International PMBOK® Guide, Fourth Edition, informatiile regasindu-se in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului.

Participarea la acest training va fi atestata prin TenStep Training Certificate, document necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI (Project Management Institute) la sustinerea examenului de certificare PMP®.

Trainingul va fi sustinut de catre Dl. Sebastian Cazacu, PMP®, reputat consultant in domeniul Managementului Proiectelor, autor de programe si trainer.

Mai multe detalii despre Training