Calculatorul de credite FinZoom.ro este acum si Credite.Money.ro

Calculatorul FinZoom.ro este acum si Credite.Money.ro

Credite.MONEY.ro este noul proiect pe care FinZoom.ro in parteneriat cu MONEY.ro il propune utilizatorilor interesati de comparatia in detaliu a produselor financiare ca baza pentru deciziile pe care le iau.


De ce ar fi utilizatorii interesati de calculatorul Credite.MONEY.ro?

Analistii FinZoom.ro raspund zilnic intrebarilor adresate de catre consumatorii produselor financiare in Sectiunea „Intreaba Expertul”. Din pacate, de cele mai multe ori acestia decid sa se informeze abia dupa ce au semnat contractul si apar probleme in relatia cu banca.

Prin urmare, FinZoom.ro depune toate eforturile pentru ca toate aceste informatii vitale consumatorilor sa ajunga la acestia cat mai repede, de preferinta inainte de a lua o decizie pentru un produs financiar sau altul.


FinZoom.ro considera ca piata de consum din Romania se poate maturiza doar prin educarea si informarea corecta si completa a consumatorilor. Un client informat va cunoaste bine care sunt drepturile si responsabilitatile asumate prin semnarea unui contract cu o institutie financiara.

Astfel, consumul va fi unul ponderat, bazat pe necesitate si pe un buget bine pus la punct care poate face fata rambursarii fara probleme a finantarilor obtinute.

Credite.MONEY.ro, calculatorul dinamic de produse financiare implementat impreuna cu FinZoom.ro - dezvoltatorul celui mai avansat soft de comparatii produse financiare din Romania, Bulgaria si Turcia, ofera o interfata eficienta si rapida de studiere a tuturor ofertelor din urmatoarele categorii de produse: credite de consum, credite ipotecare, credite si leasing auto.


Printre filtrele de calcul pe care utilizatorii le au la dispozitie se numara: tipul finantarii, moneda, valoarea imprumutului si perioada de rambursare. Pentru acei consumatori care cauta produse specifice exista si o serie de criterii suplimentare care pot fi aplicate comparatiei.

Mai mult decat atat, odata luata decizia de contractare a uneia dintre ofertele comparate, utilizatorii pot aplica in mod gratuit online pentru a obtine imprumutul dorit, acest sistem fiind pus la dispozitie de FinZoom.ro.

Serviciile disponibile prin intermediul Credite.MONEY.ro constituie doar o prima etapa a parteneriatului MONEY.ro si FinZoom.ro.

FinZoom.ro este cel mai avansat soft de comparatii si calcule dinamice pentru produsele financiare din Romania. Obiectivul FinZoom.ro este acela de a informa corect si complet consumatorii pentru ca acestia sa poata lua cea mai buna decizie privind ofertele existente pe piata in orice moment.

Zilnic, Analistii FinZoom.ro colecteaza si actualizeaza informatii complete cu privire la produsele bancilor si institutiilor financiare, fie acestea conturi curente, credite, leasing, carduri, depozite, fonduri de pensii, fonduri de investitii sau asigurari.

Astfel, asigurand o baza de date complexa, calculatorul compara toate ofertele impartial, in functie de o serie comuna de parametrii si criterii relevanta pentru consumator.


Alaturi de calculatorul de credite, MONEY.ro pune la dispozitia userilor si alte servicii de business cum sunt configuratorul pentru automobile noi – dezvoltat impreuna cu AutoNovo.ro si serviciul prin care companiile au posibilitatea de a publica gratuit anunturi de recrutare la jobs.MONEY.ro folosind serviciul Sincron.MONEY.ro lansat recent alaturi de Sincron HR.

Portalul MONEY.ro ofera continut editorial adresat tuturor categoriilor de cititori de presa de business online si este inclus in portofoliul F5 Realitatea-Catavencu, spatiile publicitare fiind administrate de regia de vanzari online, cross-media si proiecte neconventionale F5 X-Media.