Avatar, cel mai bun film ?

Avatar, cel mai bun film ? - "Avatar" a dat lovitura si in Romania

Filmul 3D "Avatar", estimat a fi cel mai scump film din istorie, a avut in Romania, in aproximativ 2 saptamani (de la lansarea din 18 decembrie 2009 si pana pe 3 ianuarie 2010), incasari de peste 6,5 mil. lei (1,5 mil. euro), aproape cat a incasat cel mai vazut film din 2009, Ice Age 3, in tot anul trecut - 6,8 mil. lei (1,6 mil. euro).


Totodata, "Avatar", de James Cameron, a fost lider in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 1.201.868 de lei si 52.661 de spectatori, informeaza Agentia Champions.

Actiunea filmului 3D "Avatar" se petrece cu 200 de ani in viitor. Jake (Sam orthington) este implicat in dezvoltarea unei noi strategii de lupta pentru razboiul dintre oameni si o specie de extraterestri numiti na’vi.

Aceasta presupune amestecarea ADN-ului uman cu parti din ADN-ul nativilor na’vi de pe planeta Pandora. Rezultatul? Avatarul astfel format este un om care are toate caracteristicile poporului na’vi si care ii va putea invinge cu propriile arme.

Misiunea lui Jake este sa se infiltreze in comunitate si sa functioneze ca spion, adunand informatii despre cultura, dar mai ales despre slabiciunile duamanilor.

Sursa: TehnoPOL