Avantajul unei afaceri pe timp de criza economica

Avantajul unei afaceri pe timp de criza economica

Cina in sanul familiei, lipsa cozilor in hipermarketuri, mai multe cupoane de reduceri, mai puţina publicitate proasta, sala de fitness gratuit, utilitatea unei interacţiuni cu natura si consumul de produse ecologice oferite de prestarea unei munci in gradina proprie de zarzavaturi – oare nu aceasta este reteta fericirii?


Americanii ne asigura că principalul avantaj al crizei financiare este ca, familiile sunt obligate sa economiseasca prin renuntarea la mesele in restaurante şi petrecerile de seara, fapt ce poate restabili tradiţia meselor festive in sanul familiei.

Acest lucru este foarte util, confirmat si de Departamentul de Sanatate printr-un studiu, deoarece comunicarea in familie ajuta la diminuarea stresului, evitarea sindromul de sinucidere, mai ales in randul adoliscentilor.

În plus, acelas studiu evidentiaza faptul ca mancarea preparata in casa este mai putin caloriinica si mai benefica pentru stomacul natiunilor care sufera de obezitate. Revenirea la obiceiurile de gradinarit va aduce avantaje bugetare şi beneficii pentru sănătate. Efortul fizic, care stimuleaza activitatea inimii, va duce la evitarea cheltuielilor pentru sala de fitness.

Crizele naţionale in industria auto trebuie privita cu mult optimism. Este dificil de crezut, dar foarte usor puteti achizitiona un automobil la un pret redus, oferit de gigantii in industria auto pentru a evita falimentul.

Criza economica - un moment excelent pentru a începe propria dvs. afacere - vezi legenda infiintarii Microsoft, Hewlett-Packard sau Walt Disney pe internet. La închirierea unui spatiu nimeni nu va va cere multi bani, potenţialii concurenţi sunt ruinati, marfa puteti sa o achizitionati la preturi foarte mici de la hipermarketurile en-gros si producatori, care incearca sa scape de stocurile de marfa iar in online lucrurile sunt mai simple.

Multumiri Adrian pentru email!