Auto.ro a lansat prima aplicaţie de anunţuri auto pentru telefonul mobil

Auto.ro a lansat prima aplicaţie de anunţuri auto pentru telefonul mobil

De acum, poţi să afli care sunt cele mai recente anunţuri de vânzări auto second hand şi noi, direct pe telefonul mobil. Portalul AUTO.RO anunţă lansarea primei aplicaţii de anunţuri auto pentru telefonul mobil, din România. Aplicaţia este disponibilă acum la adresa m.auto.ro.


Prin serviciul oferit de AUTO.RO, utilizatorii îşi vor putea căuta maşina dorită, putând accesa o bază de peste 30.000 de anunţuri, care se află în continuă creştere.

Pentru a facilita găsirea maşinii dorite, cei care accesează m.auto.ro au opţiunea de a filtra rezultatele căutării după preţ, marca maşinii, vechime şi kilometri parcurşi.


După alegerea modelului care se înscrie în cerinţele utilizatorului, acesta poate vedea o galerie foto cu maşina aleasă, precum şi detaliile tehnice furnizate de vânzător.

Pentru a reduce la minimum efortul celor care vor să-şi cumpere maşina dorită prin aplicaţia mobilă m.auto.ro, doritorii pot contacta vânzătorul, direct din aplicaţie, selectând opţiunea 'Află telefonul vânzătorului'.

'Aplicaţia m.auto.ro a venit ca o dezvoltare firească, ţinând cont de evoluţia site-ului AUTO.RO din ultima perioadă. Suntem siguri că secţiunea de anunţuri auto îşi va dovedi flexibilitatea, simplitatea şi utilitatea şi pe displayul telefonului mobil, aşa cum se întâmplă şi în cadrul site-ului.

În viitor, AUTO.RO va pune accentul pe dezvoltarea segmentului de anunţuri auto second-hand, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor săi', a declarat Bogdan Axinia, reprezentantul AUTO.RO.

AUTO.RO a fost lansat de către NetBridge Development în ianuarie 2007, devenind în scurt timp cel mai important site auto din România, potrivit statisticilor furnizate de SATI.

Cu un trafic ce depaşeşte 650.000 vizitatori unici pe lună, AUTO.RO conţine cele mai relevante anunţuri de maşini second-hand şi noi, precum si cele mai importante ştiri şi test drive-uri.