Atlas Networking a semnat un contract cu Google pentru aplicatia Google Apps in Romania

Atlas Networking a semnat un contract cu Google pentru aplicatia Google Apps in Romania

Atlas Networking anunta astazi ca este reseller autorizat pentru platforma de comunicare si unelte de gestiune Google Apps™.

”Google Apps ajuta la reducerea considerabila a costurilor pentru acele companii care nu mai vor sa-si intretina propriul server de e-mail. In plus, este un serviciu foarte prietenos care cu siguranta va avea success si in Romania.

La nivel mondial 3 milioane de companii au migrat deja catre aceasta platforma, iar alte 3000 de companii noi migreaza zilnic”, declara Stefan Apateanu, Director Atlas Networking.

Suita Google Apps™ permite migrarea serviciului de email pe serverele gestionate de Google pentru orice nume de domeniu, gestiunea partajata de fisiere si lucrul in comun pe acestea, crearea de calendare de lucru care te pot avertiza prin SMS de urmatoarea intalnire si multe alte facilitati.

Acest serviciu asigura securitatea tuturor beneficiarilor, ceea ce ofera confort utilizatorilor sai care pot utiliza platforma in siguranta.

Google Apps pune la dispozitie unelte simple dar puternice care incurajeaza comunicarea si lucrul in echipa in cadrul oricarei organizatii.

Cu Google Apps utilizatorii pot folosi Gmail™ pentru seviciul de email, Google Talk™ pentru chat, Google Calendar™, Google Docs™, Google Sites™ si Google Video™ totul intr-un singur loc, chiar pe numele de domeniu al organizatiei – www.numecompanie.ro - pentru a lucra eficient in echipa. Dar poate cel mai important este ca puteti dispune de acest serviciu fara a avea nevoie de vreun echipament sau software, deci cu cheltuieli reduse.

Programul Google Apps Reseller include consultanti si dezvoltatori de software care pot personaliza editia Google Apps Premier pentru orice client.

Pentru a se asigura ca poate oferi consultanta si asistenta la implementarea Google Apps, personalul Atlas Networking a urmat cursurile sustinute de Google concepute pentru specialistii care doresc sa implementeze cu succes aceasta platforma.