Anunturi gratuite pentru firme

Anunturi gratuite pentru firme - locul unde firmele publica produse, servicii, oferte si anunturi gratuit

megaM.ro ofera companiilor, o unealta de promovare si publicitate pentru produsele sau serviciile comercializate. Inregistrarea firmei, cat si publicarea de produse, servicii sau anunturi pe site, se realizeaza gratuit.


Ofertele sunt publicate pe categorii si regiuni. De la articole sportive, imbracaminte si pana la echipament industrial, aveti posibilitatea sa cautati si sa publicati oferte de produse si servicii.

megaM.ro este un portal dinamic care in prezent cuprinde peste 1000 de companii si peste 3500 de produse publicate, mereu in dezvoltare si care mereu incearca sa ofere cele mai bune servicii, atat pentru companii cat si pentru utilizatori.

Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a contacta companiile prin email direct din pagina de afisare a produsului sau serviciului comercializat, pentru a cere detalii, sau pentru comenzi.


Deasemenea companiile pot fi contactate si din pagina companiei. Acestea mai au si posibilitatea de a afisa locatia firmei pe o harta interactiva, astfel ca cei interesati sa ajunga la sediul firmei, vor avea locatia pe harta cu exactitate.

In curand site-ul doreste sa lanseze o comunitate a companiilor, unde acestea sa poata colabora, sa poata comunica si sa fie la curent cu promotiile colaboratorilor sai.


Deasemenea doreste sa lanseze o noua sectiune, in care vor fi afisate produse si servicii la oferta, promotii, lichidari de stoc, astfel incat sa ofere vizitatorilor o informatie cat mai cuprinzatoare in ceea ce priveste oferta de produse si servicii pe piata.