Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceri


Abonamente presa

Abonamente de presa

ITHAKA MEDIA , firma specializata pe difuzarea abonamentelor de presa, lanseaza siteul www.ithakamedia.ro.


Un nou site unde institutiile publice, companiile nationale si multinationale, persoanele fizice din Timisoara, interesate de informatii aparute in presa locala, nationala si internationala, pot comanda abonamente la publicatiile specifice.

Cei care nu gasesc ziarul la chiosc, n-au timp sa completeze formulare interminabile de comanda pentru abonament, pot simplifica procesul de intrare in posesia publicatiei favorite, accesand siteul www.ithakamedia.ro.

Clientii nostri sunt institutii publice, biblioteci univeristare, companii multinationale, banci, companii small business si personae fizice.
Punem la dispozitie un sitem de curierat gandit astfel incat publicatiile sa poata fi citite la cafeaua de dimineata.


Cu totii citim presa zilnic, in functiile de domeniile de interes.

In catalogul de presa ITHAKA MEDIA puteti gasi peste peste 1200 de publicații românești , naționale și locale și peste 700 de publicații internaționale.

Comanda online abonamente la: ziare locale, cotidiene centrale, tabloide, publicatii de business, curiere legislative, publicatii tematice si internationale.

Pentru mai multe informatii vizitati siteul www.ithakamedia.ro

ITHAKA MEDIA difuzeaza presa in regim de abonament. Formata din tineri cu experienta in difuzarea de presa, vine in intampinrea celor care doresc sa isi asigure doza de informtie zilnica, prin abonamente de presa.

Comunicat de presa


Descopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari Software si Hardware.
TechMagazine ofera stiri IT, noutati, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi.