TV Online: Emisiune de sport si lifestyle alternativ. Afla detalii despre Efectul 9.81 Online (sporturi, oameni, locuri, lifestyle, muzica, filme)

TV Online: Emisiune de sport si lifestyle alternativ. Afla detalii despre Efectul 9.81 Online

Recent a fost lansat un proiect nou pe internet: Efectul 9.81 (E9.81) - emisiune de sport si lifestyle alternativ.


In cadrul acestei emisiuni, atat practicanti cat si fani sau publicul larg se vor putea conecta la tot ce inseamna de fapt activitate alternativa/extrema: sporturi, oameni, locuri, lifestyle, muzica, filme.

Efectul 9.81 (E9.81) = efectul acceleratiei gravitationale, care este de 9.81m/s la patrat.

Prin intermediul E9.81 va putea fi luat pulsul sportului alternativ romanesc si nu numai, acest lucru fiind datorat structurii acestui concept:

- echipa E9.81 va realiza materiale video de prezentare a sporturilor si/sau evenimentelor pe profil.
- fanii/practicantii vor putea posta pe site materiale care sa ii prezinte, realizate chiar de ei.
- o sectiune separata este rezervata profesionistilor (romani si straini).

Se poate lesne observa ca au incercat sa aibe o abordare la fel de non-conformista precum cea a conceptului in sine, fara cenzura inutila si copiere a stilului TV.

Prima emisie are ca subiect concursul de Dropp'n'Roll din Parang, un concurs de down hill, spectaculos pentru ochiul neinitiat.

Apoi vezi filmuletele oamenilor de afara care practica acest sport si iti dai seama ca se poate si mai rau. Proiectul se promite a fii o gura de aer proaspat, sa vedem ce o sa reuseasca sa faca cu el Bobby, Eryka, Ice si Sam - realizatorii lui."

Vezi TV Online in E9.81

Succes!