Romtelecom si Cosmote vor furniza ANCOM servicii de comunicatii de 23.721,5 euro/luna pana in 2011

Romtelecom si Cosmote vor furniza ANCOM servicii de comunicatii de 23.721,5 euro/luna pana in 2011

Consortiul Romtelecom si Cosmote Romania a castigat licitatia organizata de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) pentru furnizarea de servicii de comunicatii in cadrul institutiei, valoarea ofertei fiind de 23.721,5 euro/luna (TVA inclusa) pana in 2011.


La licitatie au depus oferte si Vodafone Romania si Orange Romania.

"Castigatorul licitatiei organizate de ANCOM pentru furnizarea serviciilor de realizare a unei retele de comunicatii in cadrul institutiei si furnizarea de servicii de comunicatii prin retele fixe si mobile este consortiul Romtelecom si Cosmote Romania.

Valoarea ofertei financiare a castigatorului este de 19.934,03 euro/luna fara TVA, aceasta valoare putand varia in functie de consumul lunar. Precizam ca acordul cadru si primul contract subsecvent nu au fost inca semnate", potrivit datelor ANCOM.

Contractul se va derula pana la 31 decembrie 2011, conform anuntului de participare.

Cel mai important criteriu in procesul de evaluare a ofertelor depuse a fost pretul total al abonamentelor lunare - 65%.

ANCOM este institutia care stabileste regulile pentru piata de comunicatii din Romania si urmareste respectarea acestora.


Sursa: Autoritatea naţională pentru reglementare în comunicaţii şi tehnologia informaţiei