RDS: Accesul mobil la Internet a fost extins

Clientii RCS&RDS pot accesa Internetul mobil la viteze de pana 7,2 Mbps si in Capitala

RCS&RDS a extins si in Bucuresti acoperirea serviciului de acces mobil la Internet cu viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps, tariful abonamentelor variind intre 0 si 15 lei, a anuntat operatorul de telecomunicatii.


"Serviciul Digi Net Mobil este disponibil din vara acestui an la nivelul intregii tari, la viteze de 384 kbps, si in orasele Timisoara, Bihor, Brasov, Craiova, Constanta, Cluj-Napoca si Iasi, la viteze de pana la 7,2 Mbps", se arata intr-un comunicat al RCS&RDS.

In cazul abonamentelor Fiberlink 2 sau Cablelink 2 (Internet de pana la 100 Mbps), tariful pentru Digi Net Mobil este zero, la fel ca si pentru clientii Digi Mobil (telefonie mobila), si creste la 10 lei (TVA inclusa) pentru clientii Fiberlink 1 sau Cablelink 1 (Internet de pana la 50 Mbps) si pentru cei ai serviciilor de televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV.


Pentru utilizatorii care doresc numai serviciul Digi Net Mobil, abonamentul costa 15 lei (TVA inclusa).

O data cu extinderea serviciului sau de Internet mobil de 7,2 Mbps, compania propune un nou tip de abonament, cu trafic nelimitat si un tarif de 10 lei (inclusiv TVA).

"Astfel, cei care doresc sa aiba Internet de la RCS & RDS pe terminalele mobile si nu sunt deja clienti ai companiei, se pot abona la Digi Mobil de 2 euro si beneficiaza de un abonament redus de 10 lei (inclusiv TVA) pentru un trafic nelimitat. De asemenea, acestia pot opta pentru Digi Mobil cu abonament de 0 euro si pot avea Internet mobil cu tarif de 0,1 euro/1 Mb. Oferta este disponibila pe telefoanele mobile cu un modem 3G incorporat care sa permita viteze de pana la 3,6 sau 7,2 Mbps", se precizeaza in comunicat.

Pana la finele anului, RCS&RDS va extinde serviciul Digi Net Mobil, cu viteze de pana la 7,2 Mbps, in alte zece orase, respectiv Ploiesti, Sibiu, Targu Jiu, Resita, Bacau, Suceavt, Slatina, Arad, Vaslui si Ramnicu-Valcea.

Cu o retea care acopera peste 200 de orase, RCS&RDS este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si prin satelit, cu peste 2,55 milioane de abonati. Compania are peste un milion de utilizatori pe segmentul serviciilor de Internet.


Infiintata in urma cu 15 ani, RCS&RDS are 6.500 angajati si este prezent si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia.

Sursa Mediafax, preluare in acord Tehnopol