Eveniment: Aiesec prezinta IT Challenge

Eveniment: Aiesec prezinta IT Challenge

Ce părere ai de activităţi practice oferite de companiile care pot fi angajatorii tăi? Cât de mult conteaza experienţa practică pentru tine? Dar pentru angajatori?!


IT Challenge revine cu provocarea lansată ție, viitorul specialist în domeniul IT. În perioada 9 noiembrie – 14 decembrie, AIESEC Braşov organizează proiectul IT Challenge, punându-te în contact cu firme din domeniul IT&C, de la care poţi obține mai multă experienţă practică, foarte necesară pentru angajarea ta ulterioara.

Proiectul, ajuns la a treia ediţie, este structurat pe doua track-uri:

- Software Development
- Web Design

Înscrie-te pe unul dintre track-uri şi ai oportunitatea de a participa la o serie de workshop-uri susţinute de reprezentanţii companiilor.

După perioada de workshop-uri poţi participa la un concurs, unde ai posibilitatea sa evaluezi activitatea ta de pe parcursul proiectului.

Mai mult decât atât, poţi beneficia de o pregătire legată de interviurile pentru angajare, modul de realizare al unui C.V. competitiv şi atitudinea potrivită pentru o carieră de succes.

Participând la acest proiect ai posibilitatea de a-ţi continua experienţa practică în cadrul unei companii multinaţionale, printr-un stagiu de practică internaţional, plătit.

Articol scris de Cristian Chelaru