Cum sa promovezi un magazin online. Promovare gratuita pentru promotiile magazinelor online

Cum sa promovezi un magazin online. Promovare gratuita pentru promotiile magazinelor online

AnuntRapid.ro a lansat o noua sectiune a site-ului: promotii pentru magazine. Daca detii un magazin online sau chiar offline si doresti ca promotiile tale sa fie vizibile, te invitam sa iti adaugi gratuit magazinul tau pe AnuntRapid.ro.


Vei avea libertate maxima: poti adauga un numar nelimitat de produse, cu pret, link pentru cumparare si galerie foto. Noi iti vom trimite clientii interesati direct pe site-ul tau.

AnuntRapid.ro, unul din cele mai vizitate site-uri de anunturi de mica publicitate din Romania, cu o medie de peste 14.000 vizitatori unici pe zi si cu peste 1 milion de afisari pe luna, se extinde pe zona business.

Incepand de astazi, 14 decembrie 2009, este disponibila, gratuit, zona de promotii pentru magazine. Indiferent de zona de activitate a afacerii dumneavoastra, sunteti bineveniti pe AnuntRapid.ro, locul unde puteti face publice promotiile magazinelor pe care le gestionati. Sunt permise publicarea promotiilor active, cu imagini si descrieri complete.

Clientii interesati vor fi trimisi direct pe site-ul dvs, sau, daca nu aveti unul, veti beneficia de formular de contact personal.

Noua sectiune a site-ului va beneficia de traficul abundent al AnuntRapid.ro, astfel ca, produsele dvs vor beneficia de o publicitate considerabila, totul, bineinteles, gratuit.

AnuntRapid.ro se afla pe locul 5 in sectiunea Afaceri a Trafic.ro, cu o medie de peste 1 milion de afisari lunar si peste 14.000 vizitatori unici pe zi.