Cum sa faci un blog Wordpress, cum sa configurezi si sa optimizezi un blog pentru platforma online Wordpress

Cum sa faci un blog Wordpress, cum sa configurezi si sa optimizezi un blog pentru platforma online Wordpress

Un seminar despre intrebuintarea WordPress ca Sistem de Management al Continutului (CMS) si despre optimizarea blog-urilor WordPress


SEO World Coffee (http://seoworldcoffee.wordpress.com/), seria de seminarii gratuite dedicate optimizarii site-urilor pentru motoarele de cautare (SEO), lanseaza cea de a saptea editie, destinata utilizarii platformei WordPress.

Penultima editie din 2009 a seriei propune o incursiune in modalitatile de exploatare a beneficiilor pe care le ofera WordPress ca platforma de blogging.

Olivian Breda (specialist SEO) si Mihai Dumitru (consultant strategie online), vorbitorii acestui eveniment, vor prezenta, intr-o atmosfera dinamica, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, studii de caz despre folosirea serviciilor WordPress pentru crearea de site-uri, precum si despre cele mai abile modalitati de plasare a acestor site-uri pe primele pozitii in motoarele de cautare.

“Seminariile SEO World Coffee se adreseaza celor care vor sa invete mai mult despre optimizarea pentru motoarele de cautare si despre publicitatea pay-per-click (PPC). Seminariile noastre sunt deschise furnizorilor si clientilor de servicii SEO sau PPC, fie acestia profesionisti sau incepatori. Avem participanti care au venit la mai multe editii, avem si oameni care vin doar la o editie, iar feed-back-ul este, in general, pozitiv. Incercam sa cream un nucleu de participanti, care sa asigure o continuitate proiectului”
... declara Olivian Breda - unul dintre initiatorii SEO World Coffee.

In cadrul acestei editii, evenimentul va fi transmis live si poate fi urmarit prin accesarea http://www.livestream.com/seoworldcoffe.

Intalnirile anterioare au dezbatut subiecte precum campanii Google AdWords, optimizarea de landing pages, s-au realizat recenzii de site-uri si s-au analizat tehnici de marketing online. La masa discutiilor s-au adunat pana in prezent 5 vorbitori si 60 de participanti.

Cea de a saptea editie a SEO World Coffee va avea loc vineri, 18 decembrie, a.c., la Orange Concept Store, Calea Victoriei, nr. 41, intre orele 9:15 – 11:15, iar intrarea este libera.

SEO World Coffee este un proiect independent, initiat de Olivian Breda (specialist SEO, absolvent al Academiei de Studii Economice si al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative) si de Bogdan Mandru (Project Manager, New Media Sinergy, C.E.O. - Mindstorm Consulting) si are ca scop promovarea Search Engine Optimization ca strategie de business precum si crearea unei retele de specialisti in tehnici SEO.

Proiectul pilot include 8 editii si este gazduit de Orange Concept Store. SEO World Coffee sustine asociatia Sport pentru Viata prin proiectul SEO pentru Viata.

Sursa: Comunicate de presa