Ciripescu.ro – microblogging romanesc

Ciripescu.ro – microblogging romanesc

BITSTAR SRL a lansat de Ziua Nationala a Romaniei site-ului ciripescu.ro, platforma de microblogging 100% romaneasca, construita in jurul conceptului de twitter si care provoaca toti romanii la un exercitiu de imaginatie pentru definirea identitatii acestei platforme de sorginte romaneasca.


Ciripescu.ro preia principiul comunicarii online adus de twitter.com si il extinde catre sfera unei platforme de blogging, limitand lungimea mesajelor postate de utilizatori la 255 caractere, putand fi create astfel microbloguri.

Ciripescu.ro ar putea fi folosit pentru a spune ce faci prietenilor , cunoscutilor si tuturor din mediul virtual, fie ca esti la serviciu, cu laptopul in masina sau acasa.


Pentru cine s-a saturat de citit bloguri kilometrice, nu are curajul si timpul sa scrie unul, dar are ceva de spus, scurt, clar, concis si la subiect atunci ciripescu.ro este locul ideal sa o faca. Iar in acelasi timp isi face blogul cunoscut extrem de usor.

Site-ul este dedicat in totalitate poporului roman deoarece acesta merita sa aiba un loc doar pentru el in care sa scrie liber si repede, scurt si la obiect, ceea ce gandeste si traieste.

Pentru inceput ciripescu.ro lanseaza o provocare, aceea de a cauta prin imaginatia romanului dupa identitatea unei platforme de microblogging 100% romaneasca.

Comunicat de presa