Ce este i-mode? Telefoane Nokia i-mode ready!

Ce este i-mode? Telefoane Nokia i-mode ready!

Serviciile i-mode transformă telefonul mobil într-un instrument complex de acces la servicii informaţionale şi de conţinut de ultimă generaţie.


Prompte, competente, informate şi permanent actualizate, serviciile i-mode au un impact considerabil asupra vieţii oricărui utilizator, oferindu-i facilităţi moderne de acces la informaţii din toate domeniile, noutăţi utile, reviste, divertisment, jocuri, multimedia şi multe altele.Un întreg univers digital la purtător!

Dezvoltată si testată în Japonia de către NTT DoCoMo, tehnologia i-mode oferă acum si utilizatorilor din România servicii avansate de e-mail mobil, integrate cu o mulţime de alte funcţionalităţi complexe, proprii telefoanelor mobile de ultimă generaţie: navigare pe site-uri cu informaţii si conţinut multimedia, aplicaţii Doja (versiunea Java special dezvoltată pentru i-mode), posibilitatea de a personaliza terminalul cu diverse elemente disponibile online şi foate uşor de descarcat.

Cum activez serviciul i-mode?
Dacă nu ai activat încă serviciul i-mode este suficient un SMS gratuit la numărul 1234, cu textul “A imode”, şi numărul tău de telefon va fi activat imediat, pentru folosirea tuturor facilităţilor i-mode.

Poţi de asemenea solicita activarea serviciului apelând Serviciul de Relaţii cu Clienţii, gratuit, la 1234 sau într-un magazin COSMOTE.

Acest serviciu functionaza numai cu telefoanele compatibile i-mode vandute de COSMOTE Romania.


Cum accesez meniul i-mode?
Pentru a intra în lumea i-mode, apasă tasta cu simbolul „i” de pe telefonul mobil. Vei avea acces la toate facilităţile serviciului i-mode: e-mail, aplicaţii doja, i-menu, navigare către site-uri i-mode independente.

Cum accesez site-urile oficiale i-mode?
Pentru a accesa site-urile oficiale i-mode, intră în meniul i-mode (prin apăsarea tastei i), apoi în i-menu şi în continuare alege site-ul care te interesează dintre diferitele categorii de informaţii şi servicii disponibile în meniu.
Apasă aici pentru simulatorul i-mode.

Informatii furnizate de catre Cosmote