Audi este cea mai creativa marca premium in publicitate si marketing

Audi este cea mai creativa marca premium

AUDI AG i-a adjudecat primul loc in clasamentul de creativitate HORIZONT. Revista de marketing i publicitate selecteaz anual cele mai creative companii i mrci din Germania.


Bogatia de idei a mrcii Audi a fcut deja o impresie extraordinar pe parcursul anului in cadrul a numeroase concursuri de creatie nationale i internationale, acesta fiind factorul care i-a asigurat victoria in clasamentul HORIZONT.

Comunicarea creativ i inovatoare reprezint un aspect esential pentru Audi, care ii permite s se diferentieze de competitorii si drept cea mai progresist marc premium i s-i extind in mod sistematic succesul pe piat, a declarat Lothar Korn, director al departamentului de Comunicare de Marketing in cadrul AUDI AG. Toate realizrile noastre de creatie din anul 2009 confirm faptul c progresul nostru este unul semnificativ i c ideile noastre excelente genereaz entuziasmul clientilor fat de marca Audi.

Clasamentul HORIZONT este unul dintre cei mai importanti indicatori de creativitate pentru diviziile de marketing i de publicitate ale unei companii. Sunt supuse evalurii cele mai importante 45 de concursuri de creatie nationale i internationale, din toate sectoarele de comunicare comercial precum tiprituri, TV, marketing direct i publicitate interactiv.

La evaluare au fost luate in considerare i premiile Cresta. Anul acesta, compania Audi i-a adjudecat mai multe dintre aceste premii. La acest concurs de creatie, filmul promotional Robbery pentru pachetul de dotri exclusiviste A4, filmul Urban Carving pentru Audi quattro i anuntul Bulletproof au impresionat un juriu international de inalt calibru. Din acesta au fcut parte 62 de profesioniti de top in domeniul creatiei din 40 de tri.

Premiile Cresta sunt una dintre cele mai prestigioase competitii de marketing i publicitate din lume. ncepnd din 1993, acestea au oferit recunoatere in fiecare an celor mai strlucite minti din industria international de publicitate i de comunicare de marketing. Conceptele originale i calitatea executiei sunt criteriile decisive luate in considerare de juriu pentru departajarea ctigtorilor. n acest an, juriul a evaluat candidati din 51 de tri.

n plus fat de Premiile Cresta, in 2009 Audi i-a adjudecat de asemenea premii in cadrul Clio Awards, Golden Award of Montreux, ADC Europe i New York Festivals. Printre materialele premiate se numr filmele promotionale pentru modelele Audi Q5, Audi Q7 Clean Diesel, tehnologia diesel TDI i victoriile mrcii Audi din domeniul sporturilor cu motor.

Cea mai creativ lucrare din domeniul comunicrii in spatiu amplu a fost intr-un mod ct se poate de evident instalatia Audi Coastline Marina in cadrul Design Miami, aceasta fiind recompensat corespunztor in cadrul premiilor red dot, ADC i ADAM.

Sursa: Porsche Romania