Vodafone Romania anunta primul telefon ecologic din portofoliul sau, noul Sony Ericsson Naite

Vodafone Romania anunta primul telefon ecologic din portofoliul sau, noul Sony Ericsson Naite

Sony Ericsson Naite este realizat din plastic reciclat, are un incarcator cu un consum redus de energie si manual de utilizare in format electronic. Design placut, acces rapid si usor la Internet, la viteze HSDPA, performante multimedia superioare.


Noul Sony Ericsson este disponibil din 23 noiembrie in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, la preturi incepand de la 79 Euro (TVA inclus).

Vodafone Romania anunta lansarea telefonului Sony Ericsson Naite, primul model ecologic disponibil in portfoliul sau.

In premiera in Romania, Sony Ericsson Naite este disponibil de luni, 23 noiembrie, in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, la preturi incepand de la 79 Euro (cu TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone incheiat pe o perioada de 2 ani.

Parte a programului international GreenHeart™ dezvoltat de Sony Ericsson pentru promovarea unei atitudini ecologice responsabile, Sony Ericsson Naite este un produs inovator, conceput pentru a contribui la reducerea impactului negativ asupra mediului inconjurator. Astfel, compozitia materialului din care este fabricat telefonul contine plastic reciclat in proportie de minim 50%.

De asemenea, noul Sony Ericsson Naite este dotat cu incarcator cu un consum redus de energie, iar manualul de utilizare este disponibil in format electronic, in meniul telefonului, reducand cu peste 90% totalul necesar de hartie inclus intr-un pachet standard de telefoane mobile.

In acelasi timp, Vodafone Romania a dorit sa isi imbogateasca portofoliul cu acest model ecologic in completarea programul national de reciclare a telefoanelor mobile, care se desfasoara de aproape 3 ani in toate magazinele Vodafone.

Pe langa caracteristicile ecologice, Sony Ericsson Naite aduce functii avansate de conectivitate mobila si performante multimedia remarcabile. Cu Sony Ericsson Naite, utilizatorii se pot bucura de cea mai buna experienta de conectare la Internet, la viteze HSDPA, de pana la 7,2 Mbps, in reteaua Vodafone. Tehnologia „push email” asigura acces instant la email-uri pe telefonul mobil, la fel ca pe computer.

Sony Ericsson Naite se impune si printr-un design atragator si functionalitati multiple, precum:
- ecran LCD de 2,2\', care permite utilizatorilor sa vizualizeze cu usurinta calendarul si contactele;
- camera foto de 2 MP si camera secundara pentru apeluri video;
- memorie interna de 100 MB plus slot pentru cardul de memorie micro SD.

Comunicat de presa oferit de Dina Cernahoschi, Vodafone.