Vodafone: Oferte, promotii si cadouri de sarbatori la abonamente si telefoane mobile

Vodafone: Oferte, promotii si cadouri de sarbatori la abonamente si telefoane mobile

Extraoptiune promotionala cu 700 de minute in retea, 70 de minute nationale sau internationale si 700 de SMS-uri in retea, cu 5 Euro credit / luna.


800 de minute bonus in grupul de pana la 4 prieteni, la reincarcare.
Acces la email si Internet pe telefon, oriunde si oricand, si pana la 500 MB trafic lunar inclus, cu extraoptiunile de Internet mobil.

Special de sarbatori, utilizatorii existenti si cei noi pot sa ofere prietenilor, gratuit, cadouri surpriza in fiecare saptamana: la alegere, 20 de SMS-uri in retea sau 15 MB pentru acces la Internet pe mobil.

Noi pachete cu telefon si Cartela Vodafone la preturi speciale, incepand de la 149 RON (TVA inclus).

Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala de sarbatori pentru toti utilizatorii Cartelei Vodafone.

„Noua oferta speciala de sarbatori aduce utilizatorilor Cartelei Vodafone numeroase avantaje si cele mai variate optiuni, pentru a fi mai aproape de prieteni si de cei dragi. Clientii nostri pot alege oferta care li se potriveste cel mai bine, fie ca este vorba despre minute sau SMS-uri in retea, minute nationale sau trafic de Internet. Cu noile extraoptiuni de Internet, utilizatorii pot sa comunice mai usor cu prietenii, pe email sau prin platformele sociale online, direct de pe telefonul mobil.

Flexibilitatea si beneficiile acordate pentru grupurile de prieteni sunt in continuare avantajele de care se pot bucura clientii nostri, la activarea Cartelei Vodafone. In plus, in apropierea sarbatorilor de iarna, clientii nostri pot face o bucurie prietenilor, daruindu-le, fara niciun cost, mesaje sau trafic pentru acces la Internet”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Cu noua oferta de sarbatori, toti utilizatorii Cartelei Vodafone, clienti noi sau deja existenti, isi pot activa, prin apel gratuit la *147#, extraoptiunea de 5 Euro credit / luna, pentru a beneficia de 700 de minute in retea, 700 de SMS-uri in retea si 70 de minute nationale sau internationale*.

Clientii care activeaza Cartela Vodafone pot alege pana la 3 prieteni pentru a beneficia impreuna de bonusuri constand in sute de minute gratuite. La orice reincarcare a Cartelei Vodafone de catre unul din prieteni, toti membrii grupului primesc minute bonus pe care le pot utiliza impreuna: 200 de minute bonus la orice reincarcare a unuia dintre cei patru prieteni si 800 de minute bonus in total, la reincarcarea Cartelei Vodafone de catre fiecare membru al grupului de patru membri.

In plus, utilizatorii Cartelei Vodafone au la dispozitie doua extraoptiuni promotionale, pentru a se bucura de navigare pe Internet, acces la email si la comunitatile online preferate, direct de pe telefonul mobil, oriunde si oricand:
- extraoptiunea Vodafone Internet pe mobil ofera utilizatorilor Cartelei Vodafone 500 MB trafic lunar, cu 3,99 Euro credit / luna;
- extraoptiunea Vodafone Email pe mobil include 200 MB trafic lunar, cu 1,99 Euro credit / luna. In prima luna, clientii beneficiaza de aceasta extraoptiune gratuit.

Cu ajutorul browser-ului Opera Mini, special adaptat pentru Vodafone, clientii pot accesa acum orice site, contul de email si comunitatile online favorite, mult mai repede si mult mai usor, de pe telefonul mobil. Pentru a instala noul browser dedicat Opera Mini pe telefonul mobil, clientii Vodafone trebuie sa trimita un SMS la 8877, cu textul “Opera”.

Mai mult, cu noua oferta speciala de sarbatori, utilizatorii Cartelei Vodafone pot face cadouri surpriza prietenilor si celor dragi, constand in SMS-uri sau trafic pentru acces la email si Internet. Astfel, in fiecare saptamana, clientii pot darui, fara niciun cost, 20 de SMS-uri in retea sau 15 MB trafic pentru acces la Internet, unui alt utilizator al Cartelei Vodafone. Cadoul oferit nu consuma din SMS-urile si traficul incluse in extraoptiuni si este valabil 24 de ore.

Clientii pot alege, de asemenea, doua pachete cu telefon si Cartela Vodafone, la preturi speciale:
– Pachetul cu Nokia 1662 si Cartela Vodafone cu credit initial de 4 Euro, la 179 RON/pachet (TVA inclus);
- Pachetul cu Samsung E1120 si Cartela Vodafone cu credit initial de 2 Euro, la 149 RON / pachet (TVA inclus).

* Minutele nationale incluse in extraoptiune pot fi utilizate pentru apelurile catre orice retea fixa sau mobila din Romania, iar minutele internationale sunt valabile pentru apelurile catre retelele fixe din Europa si retele fixe si mobile din SUA, Canada, Israel, Alaska si Hawaii.

**Informatiile complete despre noua oferta promotionala pentru Cartela Vodafone sunt disponibile pe https://www.vodafone.ro/cadou-cartela.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.535.248, la 30 septembrie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 323 milioane de clienti, la 30 septembrie 2009.

In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume.

Comunicat de presa