Samsung Corby, lansat in Romania la preturi de 160 de euro

Samsung Corby, lansat in Romania la preturi de 160 de euro

Compania Samsung Electronics Co Ltd aduce in Romania telefonul mobil Corby, primul aparat full-touch dedicat stilului de viata al tinerilor, la un pret de 160 de euro.


Samsung Corby ofera caracteristici suport pentru retele sociale, precum Facebook, Twitter sau MySpace in limba romana, si iese in evidenta atat prin designul carcasei, cat si prin culorile sale care marcheaza o schimbare semnificativa a modului in care telefoanele 'touch screen' sunt de obicei proiectate.

Noul aparat este disponibil in culori, precum Jamaican Yellow, Cupid Pink, Minimal White si Festival Orange.

Totodata, ecranul QVGA de 2,8 inci ofera o experienta video online de calitate, iar conectivitatea 'quad band' si suportul pentru retelele EDGE permit utilizatorilor sa pastreze legatura cu prietenii, indiferent de locul in care se afla.


Utilizatorii Samsung Corby isi pot actualiza statusul si pot accesa profilul prietenilor si feeduri live pe Facebook, MySpace si Twitter, prin facilitatea de notificare Pop-up SNS ‘Social Networking Service’.

De asemenea, mobilul ofera acces la o varietate de site-uri ca YouTube, Flickr, Picasa si Photobucket, iar fotografiile si inregistrarile video pot fi incarcate de catre utilizatori pe aceste portaluri prin solutia Communities.

Tastele Quick Launch de pe partea frontala a terminalului ofera acces rapid la caracteristicile cheie, inclusiv music player, camera foto si aplicatia pentru mesagerie. De asemenea, utilizatorii pot folosi propriile casti (dotate cu mufa de 3,5 mm) si pot alege dintr-o mare varietate de carcase colorate (Fashion Jackets).

Samsung CorbyPRO este un slider hibrid cu design de ultima ora si adauga o tastatura full slide out QWERTY, care ofera utilizatorilor un acces facil la mesagerie si email.

In plus, Samsung CorbyPRO incorporeaza o camera foto de 3MP, Wi-Fi, 3G/HSDPA si conectivitate Quad Band. Dintr-o perspectiva de divertisment, telefonul mobil are, de asemenea, o mufa de 3,5 mm pentru casti si taste dedicate muzicii.


Compania japoneza a lansat, la nivel mondial, la finele lui septembrie, noile telefoane Samsung CorbyTXT si Samsung CorbyPRO.

Samsung Electronics Co., Ltd. a avut, in 2008, vanzari consolidate de 96 miliarde dolari. Compania are aproximativ 164.600 de angajati in 179 de birouri din 61 de tari.


Sursa: TehnoPOL