Romanii prefera shopping-ul online

În această iarnă, românii aleg sa-şi facă cumpărăturile online

Din ce in ce mai mulţi români aleg să-şi facă cumpărăturile prin intermediul internetului, arată statisticile site-ului www.comanda-online.ro. De ce? “Pentru simplul fapt că este mai comod, mai rapid si de cele mai multe ori mai ieftin”, a declarat Crivăţ Florin, liderul proiectului www.comanda-online.ro.


In perioada sărbătorilor de iarnă, vânzările online merg cel mai bine deoarece lumea caută pe cât posibil să evite aglomeraţia.

Intradevăr, in ultimii 5 ani, infrasctructura reţelei de Internet a crescut exponenţial, drept urmare şi traficul online a crescut foarte mult.

Românii au acum acces la informaţii mult mai uşor şi încep să inţeleagă că a merge la cumpărături înseamnă timp pierdut şi discomfort, mai ales cand e vorba sa-ţi faci cumpărăturile intr-un oraş mare şi aglomerat. De aceea mulţi dintre ei aleg sa-şi comande online produsele dorite.

Un punct de plecare în cumpărăturile online îl poate reprezenta website-ul www.comanda-online.ro.

Aici găsiţi produsele a peste 400 de magazine online înscrise cu toate informaţiile de care aveţi nevoie despre acestea, cum ar fi: date de contact, modalităţi de plată, modalităţi de livrare, chiar şi activitatea magazinelor respective ca societăţi comerciale in ultimii 4 ani. Mai mult decat atat, produsele pot fi sortate si filtrate astfel incât e uşor găsiţi cea mai bună ofertă.

Cei care au ales sa-şi facă cumparaturile online au declarat că sunt foarte multumiţi de acest serviciu. Nu numai că au câştigat timp, dar au găsit si o ofertă bună. Cateva din declaraţiile cumpărătorilor multumiţi: „Servire impecabilă şi livrare rapidă. Ii recomand pentru că mi-a placut servirea lor comparativ cu servirea altor magazine.” (Adela), „Magazine super, cu produse de calitate, preţuri mici si livrare promptă. Bravo lor!” (Mirabela).

In esenţă, trendul cumpărăturilor online devine din ce în ce mai popular in România, magazinele online înregistrează creşteri considerabile ale profitului, iar această industrie merge pe drumul cel bun.

Fie ca vreţi sa vă cumpăraţi o carte, mobilă pentru acasa, electronice sau articole vestimentare, toate categoriile de produse se află se află pe www.comanda-online.ro.

Succes si shopping plăcut!