Produse IT&C in sistem de afiliere

Produse IT&C in sistem de afiliere

BonusGate, singurul sistem de afiliere din retailul IT&C care permite comisioane lunare de peste 600 de RON
SigmaNET lanseaza sistemul de afiliere BonusGate - poarta catre castiguri lunare sigure si consistente. Este cel mai simplu de utilizat sistem de afiliere din Romania, si tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail prietenilor tai. Nu trebuie sa ai un site, un blog, sau alt loc unde sa publici reclame.


Trebuie sa ai prieteni care sa tina cont de recomandarile tale.

SigmaNET BonusGate este sistemul de afiliere unde prietenul odata venit prin recomandarea ta ramane asociat pe viata contului tau, generand comisioane pentru tine pentru tot restul vietii. Mai mult, spre deosebire de alte sisteme de afiliere poti castiga si din recomandarile facute de prietenii tai, astfel vei primi comision ori de cate ori prietenul prietenilor tai cumpara de la SigmaNET.

"Am ales sa lansam un sistem de afiliere pentru ca este de departe instrumentul cel mai folositor si eficient pentru ambele parti. Din punctul nostru de vedere este ok sa dam comision la fiecare tranzactie finalizata, si acesta sa fie in limitele noastre de profit. De aceea toate comisioanele din industria IT&C sunt mici. Am gasit o solutie sa marim valoarea comisioanelor prin acordarea acestora si la cumparaturile facute de prietenii afiliatilor, dar si la cumparaturile facute de prietenii prietenilor afiliatilor nostri "
declara Bogdan Socol, managing partner la SigmaNET.

SigmaNET BonusGate este primul sistem de afiliere din retailul online de IT&C care ofera comisioane lunare de pana la 4.5 - 6% (din care 1% pe primul nivel, de clienti directi si 0.5% pe al doilea nivel, de clienti indirecti).

Un exemplu de calcul al comisionului in doua trepte: daca afiliatul are 3 clienti care au comandat impreuna de 1940 lei, acesta va primi suma de 19.40 lei, si daca acesti 3 clienti sunt inscrisi in sistemul de afiliere si la randul lor au cate 3 clienti, afiliatul de nivel 1 primeste 0.5% pentru comenzile in valoare de 13.460 (3080 + 4770 + 5610) facute de cei 9 clienti ai afiliatilor de nivel 2, astfel el primind comision de vanzari indirecte de 67.3 lei. In total afiliatul de nivel 1 primeste 86.7 lei, un comision aproximativ egal cu 4.5% din valoarea cumparaturii intiale.

SigmaNET BonusGate incurajeaza dezvoltarea retelei de afiliere si bonusarea cumparaturilor efectuare de prietenii prietenilor tai, putand asigurand un venit constant lunar de aproximativ 600-700 de lei.

SigmaNET BonusGate nu necesita publicarea unei reclame pe site-ul sau blogul afiliatului. SigmaNET nu doreste sa isi faca reclama neplatita la afisare pe site-urile afiliatilor, precum alte sisteme de afiliere.

Ce conteaza in acest sistem de afilere este recomandarea, este vanzarea finala. Modalitatea prin care afiliatul reuseste sa isi convinga prietenii sa cumpere ramane la latitudinea acestuia, insa mecanismul este extrem de simplu. Afiliatul care are cont de client pe SigmaNET introduce adresa de mail a prietenului sau si face din pagina de produs sau din cont o recomandare.

Daca prietenul sau acceseaza acel link si cumpara atunci in contul afiliatului se inregistreaza suma corespunzatoare comisionului.

Prin acest sistem noi incurajam recomandarile directe, personale, si mai putin expunerea pe web care este facuta in detrimentul publisherilor ca volum si intens consumatoare de spatiu de expunere. Afiliatul va avea acces la statistici in timp real privind numarul de recomandari facute, vizitele si comenzile facute de prietenii sai, precum si de prietenii prietenilor sai, stadiul aprobarii comisioanelor pe cele doua nivele.

BonusGate este un produs inspirat de Twitter, usor de folosit, cu adresabilitate generala. Cu BonusGate nu numai ca faci bani acum, vei face intotdeauna bani, pentru ca odata ce ti s-a asociat un afiliat, este al tau pe viata. Pentru mai multe informatii despre acest sistem de afiliere va rugam sa vizitati noul site creat special pentru BonusGate: http://www.bonusgate.ro

Activitatea SigmaNET.ro se concentreaza pe promovarea solutiilor hardware & software de inalta clasa atat pentru firme cat si pentru utilizatorii casnici. Oferim clientilor nostri SOLUTII pentru necesitatile lor, nu simple echipamente de tehnica de calcul.

Serviciile profesionale de garantie si postgarantie, asistenta tehnica la standarde inalte si serviciile speciale, ne recomanda ca fiind un partener serios si cu o mare capacitate de acoperire a necesitatilor clientilor nostrii.

SigmaNET - your smarter choice !

Comunicat de presa